Canon EF 16-35mm f/2.8L II USM (AC1910B005AA) Обективи

Описание
Съвместими байонети Canon байонет
Тип на обектива Широкоъгълен
Твърд обектив Не
Варио обектив Да
Стабилизатор на образа Не

Съвместими формати матрица

Матрица формат APS-C Да
Full frame матрица Да
Матрица 4/3 тип Не
Сензор за средноформатни снимки Не
Матрица формат CX Не

Още параметри

Фокусно разстояние 16 - 35 mm
Минимална апертура f/22
Максимална апертура f/2.8
Диаметър на филтри 82 мм
Строеж на обектива 16/12 обективи / групи
Брой пластинки на блендата 7
Максимално увеличение 0.22 x
Минимално фокусно раазстояние 28 см
Сенник за обектив Не

Размери

Диаметър 88.5 мм
Дължина 111.6 мм
Тегло 640 г

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Код: 4875

Конструкция и оптика от L серията
Бленда f/2.8 в целия диапазон на увеличение
Бърз, тих автофокус
Асферични и UD елементи на обектива
Покрития Super Spectra
Кръгла бленда за отлично фоново размазване
Подава информация за разстоянието на E-TTL II
Мека чанта и сенник за обектив
Много широкоъгълен обектив за професионалисти.

Качество на серията L
Обективът използва най-високите стандарти на Canon за оптика от серията L, качество на изработка, надеждност и управляемост. Здравата конструкция включва прахо- и влагоустойчиво уплътнения за защита срещу сурови атмосферни условия.

Постоянна бленда с f/2.8
Бързата бленда с f/2.8 предоставя възможност за забележителни резултати при ниска осветеност и управление на дълбочината на рязкост на полето. Блендата е постоянна в целия диапазон на фокусното разстояние, позволявайки на фотографите да поддържат непрекъснато бърза скорост на затвора при увеличение.

Бърз, тих автофокус
Пръстенов ултразвуков мотор USM задвижва изключително бързия автофокус, който работи почти безшумно. Възможно е ръчно механично нагласяне на фокуса през цялото време, без да е необходимо излизане от режима на автофокусиране. Обективът предлага минимално разстояние на фокусиране от 0,28 м в целия диапазон на увеличение.

Добро фоново размазване
Кръглата бленда спомага за създаването на приятно, равномерно фоново размазване и изолирането на обекта при широко отворена бленда.

UD и асферични елементи
EF 16-35mm f/2,8L II USM включва три асферични елемента за постигане на резки изображения от край до край и яснота в целия диапазон на фокусното разстояние. Два UD (с много ниска дисперсия) елемента практически елиминират хроматичните аберации.

Покрития Super Spectra
Покрития за обективи Super Spectra подтискат ореолите и отблясъците, които по-често се появяват при цифровите фотоапарати поради отраженията от сензора на изображения. Покритията спомагат също да се осигури точен баланс на цветовете и висок контраст.

Подава информация за разстоянието на E-TTL II
Обективът подава информация обратно на системата за светкавици E-TTL II на фотоапарата, за да се осигури непрекъснато точно мерене при светкавица.

Аксесоари
Обективът EF 16-35mm f/2.8L II USM се доставя с мека чанта и сенник за обектив. Продукт известен още и като EF 16 35 mm f 2 8 L II USM AC 1910 B 005 AA, EF1635mmf28LIIUSMAC1910B005AA, EF 16 35mm f/2.8L II USM (AC1910B005AA), EF16-35mmf28LIIUSMAC1910B005AA, EF 16-35mm f/2.8L II USM (AC1910B005 AA)
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^