Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
Оформление  Прахосмукачка
Захранване мрежово
Максимална мощност 1200 W
Смукателна мощност 260 W
Енергиен клас E
Клас на почистване на твърда настилка  A
Клас за почистване на килими  D
Клас на емисии на прах  A
Средна годишна консумация 52 kWh/год.

Събиране на праха

Събиране на праха  контейнер
Капацитет за прах 2 литра
Индикатор за напълване Не

Функции

Сухо почистване Да
Мокро почистване Не
HEPA филтър  Не
Воден филтър Не
Регулиране на мощността Да
Прахосмукачка за трохи Не

Още параметри

Обсег на действие 10 м
Дължина на кабела 6.5 м
Прибиращ кабел Да
Ниво на шум 85 dB

Размери

Тегло 7.8 кг
Размер (ширина х дълбочина х височина) 26.1 x 36.8 x 50.7 см

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Вече повече от 20 години инженерите на Dyson оптимизират циклонната технология. С трептящи връхчета, циклоните Dyson Cinetic улавят прахта, която задръства торбичките и филтрите. Поради това, че циклоните са толкова ефективни, няма нужда от поддръжка на филтри, няма закупуване на нови торбички, няма загуба на всмукателна мощност. Нов начин за улавяне на прах Инженерите на Dyson развиват циклонната технология вече над 20 години, постоянно търсейки нови начини да я подобрят. С трептящи връхчета, Dyson Cinetic циклоните улавят прахта, която задръства торбичките и филтрите. Поради високата ефективност на циклоните, няма нужда от миене или подмяна на филтъра - което означава, че няма загуба на всмукателна мощност. Dyson Cinetic технология Циклоните са подредени на два реда - първо и второ ниво циклони. Въздухът преминава през тези две нива в последователност. Фина мрежа от неръждаема стомана ги предпазва от по-големи частици. Dyson Cinetic циклонна технология улавя дори микроскопични частици. Нов начин за маневриране Прахосмукачките Dyson Ball са проектирани да завиват лесно около мебели и други препядствия във вашия дом. Топката завива на място, давайки на прахосмукачката малък радиус на завиване. Топката също така съдържа най-тежките компоненти, като мотора. Това сваля центъра на тежестта на машината, подобрявайки нейната стабилност. Аксесоари, проектирани за ефективно почистване Инженерите на Dyson полагат също толкова усилия за разработката на аксесоари, колкото и на самите прахосмукачки. Недобре проектиран аксесоар може да влоши всмукателната мощност, съответно да намали почистването на мръсотията и цялостното представяне на уреда. Аксесоарите на Dyson са проектирани да отстраняват голямо количество мръсотия и прах, и да се придвижват с лекота по всякакви повърхности. DYSON DC52 Animal Turbine  ПРАХОСМУКАЧКА С МОЩНОСТ 1200 W. DYSON CINETIC . DYSON BALL. HEPA ФИЛТЪР.   Технически спецификации:  
  • Технология Dyson CineticТМ
  • Технология Dyson BallТМ
  • Hepa филтър – не се сменя никогa
  • Консумация на ток – 1200W
  • Лесно и удобно регулиране на силата на всмукване от дръжката
  • Специално шаси за прецизна маневреност
  • Аксесоари: турбо четка за под с карбонови влакна, четка за под с контрол на всмукателната мощност, четка за твърд под с шарнирна връзкa, незадръстваща се турбо четка, четка за упорити замърсявания
Продукт известен още и като DC 52 Animal Turbine, DC52AnimalTurbine
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^