ЗА КОМПАНИЯТА

Пазарувай.ком

Пазарувай е най-популярната българска платформа за сравнение на цени, която предоставя надежден справочник за онлайн пазаруване, подпомагащ магазините с онлайн асортимент и клиентите им при правене на покупки.

Pazaruvaj.com информира готвещите се да пазаруват онлайн относно:

  • цените на стоките в различните магазини
  • магазините гарантиращи коректно обслужване
  • точните характеристики на продуктите
  • отзивите за магазините и продуктите, пратени от вече пазарувалите потребители

Pazaruvaj.com съдейства на онлайн магазините да постигнат добро визуализиране на пазара, висока посещаемост от клиенти, и предлага ефективен начин за увеличване на приходите им.

С мобилното приложение за смартфони бързо и лесно може да се открие информация за избрания продукт - само със заснемане на баркода. Така дори и докато разглеждате в магазина, можете да сравните цените с по-конкурентни оферти от други търговци.

Ако търсите даден продукт, просто напишете точното наименование в полето за търсене, или пък огледайте сред категориите на началната ни страница.

Ако сте собственик на електронен магазин и още нямате листнати стоки в каталога, не се колебайте да се свържете с нас! Екипът ни ще прибави продуктите Ви без особени усилия от Ваша страна, така ще можете да получавате допълнително клиенти от най-популярната сравнителна платформа в България, да участвате в организирани сезонни и празнични кампании, и да повишите престижа на магазина и разпознаването на марката си!

Включете стоките си в каталога, предлагайте на желаната потребителска аудитория, и повишете оборота си през цялата календарна година!

Вижте нашите условия и регистрирайте Вашия магазин сега!

Naspers OCS Hungary Kft.
Адрес: Rakoczi str 70-72. Budapest 1074, Hungary
E-mail: info@pazaruvaj.com
Website: www.pazaruvaj.com
Данъчен номер: HU24868291
Фирмена регистрация: 01-09-186759

Наши сайтове в чужбина

Международни партньори

^