Торба за прахосмукачка
Продукти VACS торби за прахосмукачки NILFISK -Alto ST 35 E / ST35E (24 бр) — VACS торби за прахосмукачки nilfisk 223 809 00 (4 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки nilfisk 223 809 00 (8 бр) — VACS торби за прахосмукачки NILFISK Action 200 (32 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки NILFISK Action 200 (4 бр) — VACS торби за прахосмукачки NILFISK Aero 20-11 (24 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки NILFISK Aero 20-11 (3 бр) — VACS торби за прахосмукачки NILFISK Aero 25-21 (9 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки NILFISK Aero 26-01 PC X (24 бр) — VACS торби за прахосмукачки nilfisk alto 3025 (4 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки nilfisk alto 3025 (8 бр) — VACS торби за прахосмукачки nilfisk alto 822 229 00 / 82222900 (32 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки nilfisk alto 822 229 00 / 82222900 (4 бр) — VACS торби за прахосмукачки NILFISK ALTO Attix 30-21 XC (24 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки NILFISK ALTO Attix 30-21 XC (3 бр) — VACS торби за прахосмукачки NILFISK ALTO Buddy II 12 L (9 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки NILFISK ALTO Buddy II 18 L (24 бр) — VACS торби за прахосмукачки NILFISK ALTO CDB 3050 Family (4 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки NILFISK ALTO CDB 3050 Family (8 бр) — VACS торби за прахосмукачки NILFISK ALTO Family Basis Deluxe (32 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки NILFISK ALTO Family Basis Deluxe (4 бр) — VACS торби за прахосмукачки nilfisk alto gds 2000 / gds2000 (12 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки nilfisk alto gds 2000 / gds2000 (32 бр) — VACS торби за прахосмукачки NILFISK ALTO SALTIX Wap KEW Technologies (9 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки NILFISK Arnoldi (12 бр) — VACS торби за прахосмукачки nilfisk attix 791-21 ec (6 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки nilfisk attix 791-21 ec (9 бр) — VACS торби за прахосмукачки NILFISK Bubbles GM 50 (32 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки NILFISK Bubbles GM 50 (4 бр) — VACS торби за прахосмукачки nilfisk c 10 (12 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки nilfisk c 10 (32 бр) — VACS торби за прахосмукачки nilfisk cdf 2030 (8 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки nilfisk cdf 2040 (12 бр) — VACS торби за прахосмукачки NILFISK Compact C 110 - C 120 (4 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки NILFISK Compact C 110 - C 120 (8 бр) — VACS торби за прахосмукачки NILFISK Coupe Neo (32 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки NILFISK Coupe Neo (4 бр) — VACS торби за прахосмукачки nilfisk elite classic parquet (12 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки nilfisk elite classic parquet (32 бр) — VACS торби за прахосмукачки nilfisk extreme complete (8 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки nilfisk extreme eco (12 бр) — VACS торби за прахосмукачки NILFISK Extreme X 200 (4 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки NILFISK Extreme X 200 (8 бр) — VACS торби за прахосмукачки NILFISK Freestyle (32 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки NILFISK Freestyle (4 бр) — VACS торби за прахосмукачки NILFISK GD 2000 Advance (12 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки NILFISK GD 2000 Advance (32 бр) — VACS торби за прахосмукачки nilfisk gd 936 / gd936 (9 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки nilfisk gd 940 (24 бр) — VACS торби за прахосмукачки nilfisk gm 110 / gm110 (6 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки nilfisk gm 110 / gm110 (9 бр) — VACS торби за прахосмукачки nilfisk gm 320 (32 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки nilfisk gm 320 (4 бр) — VACS торби за прахосмукачки nilfisk gm 62 go (12 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки nilfisk gm 62 go (32 бр) — VACS торби за прахосмукачки nilfisk gmd 430 (8 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки nilfisk go / go + 60 (12 бр) — VACS торби за прахосмукачки nilfisk gs90 (4 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки nilfisk gs90 (8 бр) — VACS торби за прахосмукачки NILFISK GU 455 Dual (32 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки NILFISK GU 455 Dual (4 бр) — VACS торби за прахосмукачки NILFISK King serie (12 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки NILFISK King serie (32 бр) — VACS торби за прахосмукачки NILFISK Multi 30 INOX (9 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки NILFISK Multi 30 T VSC INOX (24 бр) — VACS торби за прахосмукачки NILFISK Org. Gr. 821 474 00 (4 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки NILFISK Org. Gr. 821 474 00 (8 бр) — VACS торби за прахосмукачки NILFISK Original 223 809 01 (32 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки NILFISK Original 223 809 01 (4 бр) — VACS торби за прахосмукачки NILFISK Original 822 152 00 (12 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки NILFISK Original 822 152 00 (32 бр) — VACS торби за прахосмукачки NILFISK Power Eco (8 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки NILFISK Power P 10 (12 бр) — VACS торби за прахосмукачки nilfisk seasons (4 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки nilfisk seasons (8 бр) — VACS торби за прахосмукачки nilfisk uz 932 (3 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки nilfisk uz 932 (6 бр) — VACS торби за прахосмукачки nilfisk vp 300 (12 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки nilfisk vp 300 (32 бр) — VACS торби за прахосмукачки NORDLINE Nova Plus (8 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки nova 200 590 (12 бр) — VACS торби за прахосмукачки novamatic sts 716 e (4 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки novamatic sts 716 e (8 бр) — VACS торби за прахосмукачки numatic 374 (32 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки numatic 374 (4 бр) — VACS торби за прахосмукачки numatic 604 822 / 604822 (12 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки numatic 604 822 / 604822 (32 бр) — VACS торби за прахосмукачки numatic ct 470 / ct470 (8 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки NUMATIC CVC 370-2 Charles (12 бр) — VACS торби за прахосмукачки NUMATIC Harry (4 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки NUMATIC Harry (8 бр) — VACS торби за прахосмукачки NUMATIC HET 200-22 Hetty (32 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки NUMATIC HET 200-22 Hetty (4 бр) — VACS торби за прахосмукачки NUMATIC HVR 204 Henry Turbocare (12 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки NUMATIC HVR 204 Henry Turbocare (32 бр) — VACS торби за прахосмукачки NUMATIC JVC 225 James (8 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки NUMATIC JVP 180 James (12 бр) — VACS торби за прахосмукачки numatic nnv 375 / nnv375 (4 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки numatic nnv 375 / nnv375 (8 бр) — VACS торби за прахосмукачки numatic nv 225 / nv225 (32 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки numatic nv 225 / nv225 (4 бр) — VACS торби за прахосмукачки NUMATIC NVM 2 B Henry (12 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки NUMATIC NVM 2 B Henry (32 бр) — VACS торби за прахосмукачки numatic nvq200 (8 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки numatic nvq370 (24 бр) — VACS торби за прахосмукачки NUMATIC System 12 (4 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки NUMATIC System 12 (8 бр) — VACS торби за прахосмукачки OBH NORDICA 7245 Pinto (32 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки OBH NORDICA 7245 Pinto (4 бр) — VACS торби за прахосмукачки omega 03007.510. 0001.0 (12 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки omega 03007.510. 0001.0 (32 бр) — VACS торби за прахосмукачки omega 1600 e (8 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки omega 1600 et (12 бр) — VACS торби за прахосмукачки OMEGA BS 20 Profi-Clean (4 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки OMEGA BS 20 Profi-Clean (8 бр) — VACS торби за прахосмукачки omega bss 15 (32 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки omega bss 15 (4 бр) — VACS торби за прахосмукачки OMEGA BSS 26 Opal (12 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки OMEGA BSS 26 Opal (32 бр) — VACS торби за прахосмукачки OMEGA Carrat (8 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки OMEGA Classic. . . (12 бр) — VACS торби за прахосмукачки OMEGA NTS 13 Profi 30 (6 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки OMEGA NTS 13 Profi 30 (9 бр) — VACS торби за прахосмукачки OMEGA Profi 20 (3 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки OMEGA Profi 20 (6 бр) — VACS торби за прахосмукачки OMEGA Rubin 2000 Parkett (12 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки OMEGA Rubin 2000 Parkett (32 бр) — VACS торби за прахосмукачки optima ap 50 (8 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки optimum ok 1452 (12 бр) — VACS торби за прахосмукачки ORAVA VY-200 Exclusive (4 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки ORAVA VY-200 Exclusive (8 бр) — VACS торби за прахосмукачки panasonic c 13 (32 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки panasonic c 13 (4 бр) — VACS торби за прахосмукачки panasonic mc 2750 (12 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки panasonic mc 2750 (32 бр) — VACS торби за прахосмукачки panasonic mc 4870 (8 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки panasonic mc 4880 (12 бр) — VACS торби за прахосмукачки panasonic mc 89 (4 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки panasonic mc 89 (8 бр) — VACS торби за прахосмукачки panasonic mc-ca 293 (32 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки panasonic mc-ca 293 (4 бр) — VACS торби за прахосмукачки panasonic mc-cg 524 (12 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки panasonic mc-cg 524 (32 бр) — VACS торби за прахосмукачки panasonic mc-cg 683 (8 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки panasonic mc-cg 691 (12 бр) — VACS торби за прахосмукачки panasonic mc-cg 884 (4 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки panasonic mc-cg 884 (8 бр) — VACS торби за прахосмукачки PANASONIC MC-E 1000. . . 1099 Serie (32 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки PANASONIC MC-E 1000. . . 1099 Serie (4 бр) — VACS торби за прахосмукачки panasonic mc-e 400-499 (12 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки panasonic mc-e 400-499 (32 бр) — VACS торби за прахосмукачки panasonic mc-e 44 (8 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки panasonic mc-e 45 (12 бр) — VACS торби за прахосмукачки panasonic mc-e 51 (4 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки panasonic mc-e 51 (8 бр) — VACS торби за прахосмукачки panasonic mc-e 59 (32 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки panasonic mc-e 59 (4 бр) — VACS торби за прахосмукачки panasonic mc-e 651 (12 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки panasonic mc-e 651 (32 бр) — VACS торби за прахосмукачки panasonic mc-e 659 (8 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки panasonic mc-e 6900 (12 бр) — VACS торби за прахосмукачки PANASONIC MC-E 7000…7099 Serie (4 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки PANASONIC MC-E 7000…7099 Serie (8 бр) — VACS торби за прахосмукачки PANASONIC MC-E 7300. . . 7399 Serie (32 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки PANASONIC MC-E 7300. . . 7399 Serie (4 бр) — VACS торби за прахосмукачки panasonic mc-e 740 - mc-e 759 (12 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки panasonic mc-e 740 - mc-e 759 (32 бр) — VACS торби за прахосмукачки panasonic mc-e 781 (8 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки panasonic mc-e 783 (12 бр) — VACS торби за прахосмукачки panasonic mc-e 82 (4 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки panasonic mc-e 82 (8 бр) — VACS торби за прахосмукачки panasonic mc-e 89 (32 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки panasonic mc-e 89 (4 бр) — VACS торби за прахосмукачки panasonic mc-e 944 (12 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки panasonic mc-e 944 (32 бр) — VACS торби за прахосмукачки panasonic mc-e 952 (8 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки panasonic mc-e 953 (12 бр) — VACS торби за прахосмукачки panasonic mc-e 96 (4 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки panasonic mc-e 96 (8 бр) — VACS торби за прахосмукачки panasonic mv 88 (32 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки panasonic mv 88 (4 бр) — VACS торби за прахосмукачки panasonic vc 1800 (12 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки panasonic vc 1800 (32 бр) — VACS торби за прахосмукачки parkside pnts 1250 (9 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки parkside pnts 1300 a1 (24 бр) — VACS торби за прахосмукачки parkside pnts 1400 e2 (6 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки parkside pnts 1400 e2 (9 бр) — VACS торби за прахосмукачки parkside pnts 30/6 (3 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки parkside pnts 30/6 (6 бр) — VACS торби за прахосмукачки PHILIPS 6983 Oslo (12 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки PHILIPS 6983 Oslo (32 бр) — VACS торби за прахосмукачки PHILIPS Athena HR 6947 (8 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки PHILIPS Balai 700 W (12 бр) — VACS торби за прахосмукачки PHILIPS California (4 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки PHILIPS California (8 бр) — VACS торби за прахосмукачки philips city-line: oslo, paris, rio, roma, singapur, (32 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки philips city-line: oslo, paris, rio, roma, singapur, (4 бр) — VACS торби за прахосмукачки PHILIPS Compact 750 (12 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки PHILIPS Compact 750 (32 бр) — VACS торби за прахосмукачки PHILIPS Control - Serie Specialist (8 бр)