Дрон
Продукти ACME Q 400 — DJI Mavic 3E Worry-Free Basic Combo
Продукти DJI Mavic 3E Worry-Free Plus Combo — GOCLEVER Sky Fighters
Продукти JJRC H36 Mini — SYMA X30
Продукти SYMA X5C (KX9045) — YUNEEC Typhoon H Pro