Торба за прахосмукачка
Продукти VACS торби за прахосмукачки VOLTA Charlie C2 (4 бр) — VACS торби за прахосмукачки volta e 66n (12 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки volta e 66n (32 бр) — VACS торби за прахосмукачки VOLTA Micro U 1001 (8 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки VOLTA Micro U 1002 (12 бр) — VACS торби за прахосмукачки VOLTA Org. Gr. V 25 F (6 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки VOLTA Org. Gr. V 25 F (9 бр) — VACS торби за прахосмукачки VOLTA Red Zac el (32 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки VOLTA Red Zac el (4 бр) — VACS торби за прахосмукачки VOLTA Rolfy U 1015 (12 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки VOLTA Rolfy U 1015 (32 бр) — VACS торби за прахосмукачки VOLTA Rolfy U 1023 (8 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки VOLTA Rolfy U 1024 (12 бр) — VACS торби за прахосмукачки VOLTA Rolfy U 1032 (4 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки VOLTA Rolfy U 1032 (8 бр) — VACS торби за прахосмукачки VOLTA Tornado Diamant 210 (32 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки VOLTA Tornado Diamant 210 (4 бр) — VACS торби за прахосмукачки volta u 1810 / u1810 (12 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки volta u 1810 / u1810 (32 бр) — VACS торби за прахосмукачки volta u 240 (8 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки volta u 241 (12 бр) — VACS торби за прахосмукачки volta u 3450 (4 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки volta u 3450 (8 бр) — VACS торби за прахосмукачки volta u 412 (32 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки volta u 412 (4 бр) — VACS торби за прахосмукачки VOLTA U 4610 - 4640 Control (12 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки VOLTA U 4610 - 4640 Control (32 бр) — VACS торби за прахосмукачки volta u 815 (9 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки volta u 820 (24 бр) — VACS торби за прахосмукачки VOLTA U2110 …. 2170 Formula 1 (4 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки VOLTA U2110 …. 2170 Formula 1 (8 бр) — VACS торби за прахосмукачки volta u4220 (32 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки volta u4220 (4 бр) — VACS торби за прахосмукачки VOLTA UZ 926 / UZ926 S Proffs (24 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки VOLTA UZ 926 / UZ926 S Proffs (3 бр) — VACS торби за прахосмукачки volta uz 945 (9 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки volta v 10 (24 бр) — VACS торби за прахосмукачки volta v 4 (4 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки volta v 4 (8 бр) — VACS торби за прахосмукачки vorwerk fp 135 (32 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки vorwerk fp 135 (4 бр) — VACS торби за прахосмукачки VORWERK Kobold VK 132 (12 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки VORWERK Kobold VK 132 (32 бр) — VACS торби за прахосмукачки VORWERK Tiger 250 (8 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки VORWERK Tiger 251 (12 бр) — VACS торби за прахосмукачки vorwerk vk140 (4 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки vorwerk vk140 (8 бр) — VACS торби за прахосмукачки waves vc-102573 (32 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки waves vc-102573 (4 бр) — VACS торби за прахосмукачки weltstar 1400 (12 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки weltstar 1400 (32 бр) — VACS торби за прахосмукачки weltstar 1501 (8 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки weltstar 1510 (12 бр) — VACS торби за прахосмукачки weltstar 2100 (4 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки weltstar 2100 (8 бр) — VACS торби за прахосмукачки WETROK Monovac 6 (3 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки WETROK Monovac 6 (6 бр) — VACS торби за прахосмукачки WHITE AND BROWN Spirollo 1200 (12 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки WHITE AND BROWN Spirollo 1200 (32 бр) — VACS торби за прахосмукачки WHITE AND BROWN XTL Serie 1300 (8 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки WHITE AND BROWN XTL Serie 140 (12 бр) — VACS торби за прахосмукачки wigomat 407 (4 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки wigomat 407 (8 бр) — VACS торби за прахосмукачки wilfa bse 95 (32 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки wilfa bse 95 (4 бр) — VACS торби за прахосмукачки wilfa fb 766 (12 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки wilfa fb 766 (32 бр) — VACS торби за прахосмукачки wilfa fb 774 (8 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки wilfa fb 775 (12 бр) — VACS торби за прахосмукачки WILFA Trend (4 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки WILFA Trend (8 бр) — VACS торби за прахосмукачки wirexim sa 335 / sa335 (3 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки wirexim sa 335 / sa335 (6 бр) — VACS торби за прахосмукачки wolf 1410 (12 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки wolf 1410 (32 бр) — VACS торби за прахосмукачки worn su 9600 / su9600 (8 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки wurth iss 35 (24 бр) — VACS торби за прахосмукачки z. w. t. bs 960 (4 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки z. w. t. bs 960 (8 бр) — VACS торби за прахосмукачки zafir bs 1500 (mbo) (32 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки zafir bs 1500 (mbo) (4 бр) — VACS торби за прахосмукачки zanussi az 1100 a / az1100a (12 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки zanussi az 1100 a / az1100a (32 бр) — VACS торби за прахосмукачки zanussi studio az 1160e (8 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки ZANUSSI Twintech (12 бр) — VACS торби за прахосмукачки zanussi zan 2300. . . 2311 (4 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки zanussi zan 2300. . . 2311 (8 бр) — VACS торби за прахосмукачки zanussi zan 2410 (32 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки zanussi zan 2410 (4 бр) — VACS торби за прахосмукачки zanussi zan 3629, 3630 (12 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки zanussi zan 3629, 3630 (32 бр) — VACS торби за прахосмукачки zanussi zan 4415 (8 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки zanussi zan 4416 (12 бр) — VACS торби за прахосмукачки zanussi zan3020r (4 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки zanussi zan3020r (8 бр) — VACS торби за прахосмукачки zelmer 01z011 (32 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки zelmer 01z011 (4 бр) — VACS торби за прахосмукачки zelmer 1100.0 sp (12 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки zelmer 1100.0 sp (32 бр) — VACS торби за прахосмукачки zelmer 200 (8 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки zelmer 2000 (12 бр) — VACS торби за прахосмукачки zelmer 2750.0 st (4 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки zelmer 2750.0 st (8 бр) — VACS торби за прахосмукачки zelmer 49.4000 (32 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки zelmer 49.4000 (4 бр) — VACS торби за прахосмукачки ZELMER 700 Serie (12 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки ZELMER 700 Serie (32 бр) — VACS торби за прахосмукачки zelmer 819.5 a11s (8 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки zelmer 819.5 sk (12 бр) — VACS торби за прахосмукачки zelmer 919.0 (4 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки zelmer 919.0 (8 бр) — VACS торби за прахосмукачки ZELMER Aeromaster (32 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки ZELMER Aeromaster (4 бр) — VACS торби за прахосмукачки ZELMER Aquario 829.0 SK (12 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки ZELMER Aquario 829.0 SK (32 бр) — VACS торби за прахосмукачки ZELMER Aquawelt ZVC 752SP (8 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки ZELMER Aquawelt ZVC 752ST (919.0 ST (12 бр) — VACS торби за прахосмукачки ZELMER Aquos ZVC 722SP (829.0 SP) (4 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки ZELMER Aquos ZVC 722SP (829.0 SP) (8 бр) — VACS торби за прахосмукачки ZELMER Clarris 2750.0 ST (32 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки ZELMER Clarris 2750.0 ST (4 бр) — VACS торби за прахосмукачки Zelmer Clarris VC 2700.0 SP (12 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки Zelmer Clarris VC 2700.0 SP (32 бр) — VACS торби за прахосмукачки ZELMER Cobra 2000.0S (8 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки ZELMER Cobra 2000.3E (12 бр) — VACS торби за прахосмукачки ZELMER Cobra 2010.0 SL (4 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки ZELMER Cobra 2010.0 SL (8 бр) — VACS торби за прахосмукачки ZELMER Cobra Plus 2000.0. F08 E (32 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки ZELMER Cobra Plus 2000.0. F08 E (4 бр) — VACS торби за прахосмукачки ZELMER Compact 1200. . . 1250 (12 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки ZELMER Compact 1200. . . 1250 (32 бр) — VACS торби за прахосмукачки ZELMER Compact 701.5 (8 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки ZELMER Compact 701.6 (12 бр) — VACS торби за прахосмукачки ZELMER Delfin 819.0A11S (4 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки ZELMER Delfin 819.0A11S (8 бр) — VACS торби за прахосмукачки ZELMER Eco (32 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки ZELMER Eco (4 бр) — VACS торби за прахосмукачки ZELMER Elf 321…Serie (12 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки ZELMER Elf 321…Serie (32 бр) — VACS торби за прахосмукачки ZELMER Elf Bonus 322.0 (8 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки ZELMER Elf Bonus 322.5 (12 бр) — VACS торби за прахосмукачки ZELMER Explorer 1100.0 EK (4 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки ZELMER Explorer 1100.0 EK (8 бр) — VACS торби за прахосмукачки ZELMER Flip 321…Serie (32 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки ZELMER Flip 321…Serie (4 бр) — VACS торби за прахосмукачки ZELMER Flooris VC1006.0HT (12 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки ZELMER Flooris VC1006.0HT (32 бр) — VACS торби за прахосмукачки ZELMER Furio 405.0 (8 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки zelmer fvc 1600 (12 бр) — VACS торби за прахосмукачки ZELMER Jupiter ZVC 425 (4 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки ZELMER Jupiter ZVC 425 (8 бр) — VACS торби за прахосмукачки ZELMER Magnat 322 (32 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки ZELMER Magnat 322 (4 бр) — VACS торби за прахосмукачки ZELMER Maxim Serie 3000 (12 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки ZELMER Maxim Serie 3000 (32 бр) — VACS торби за прахосмукачки ZELMER Meteor 1020.5 (8 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки ZELMER Meteor 1020.6 (12 бр) — VACS торби за прахосмукачки ZELMER Meteor 1117 (4 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки ZELMER Meteor 1117 (8 бр) — VACS торби за прахосмукачки ZELMER Meteor II 400.0. P02EK (32 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки ZELMER Meteor II 400.0. P02EK (4 бр) — VACS торби за прахосмукачки ZELMER Oceanic 1200 (12 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки ZELMER Oceanic 1200 (32 бр) — VACS торби за прахосмукачки ZELMER Orion 1500.0 E (8 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки ZELMER Orion 1500.0 S (12 бр) — VACS торби за прахосмукачки ZELMER Plus (4 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки ZELMER Plus (8 бр) — VACS торби за прахосмукачки ZELMER Roto ZVC 222SK (VC1001.0 SK) (32 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки ZELMER Roto ZVC 222SK (VC1001.0 SK) (4 бр) — VACS торби за прахосмукачки zelmer saf-bag 49.4220 (12 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки zelmer saf-bag 49.4220 (32 бр) — VACS торби за прахосмукачки ZELMER Super 1010 (8 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки ZELMER Super 700 (12 бр) — VACS торби за прахосмукачки ZELMER Twist (4 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки ZELMER Twist (8 бр) — VACS торби за прахосмукачки ZELMER Twister 1500.0 S (32 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки ZELMER Twister 1500.0 S (4 бр) — VACS торби за прахосмукачки ZELMER VC 1006.0 hp (12 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки ZELMER VC 1006.0 hp (32 бр) — VACS торби за прахосмукачки ZELMER Vodnik Trio Profi 5 System (8 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки ZELMER Voyager Twix 01Z014 (12 бр) — VACS торби за прахосмукачки ZELMER Wodnik Multi 519 … 620 (4 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки ZELMER Wodnik Multi 519 … 620 (8 бр) — VACS торби за прахосмукачки zelmer zvc 222sk (vc1001.0 sk) (32 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки zelmer zvc 222sk (vc1001.0 sk) (4 бр) — VACS торби за прахосмукачки Zelmer ZVC 345SP (Clarris) (12 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки Zelmer ZVC 345SP (Clarris) (32 бр) — VACS торби за прахосмукачки zelmer zvc 425 (8 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки zelmer zvc 425 ht (12 бр) — VACS торби за прахосмукачки Zelmer ZVC 722SP (829.0 SP) (4 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки Zelmer ZVC 722SP (829.0 SP) (8 бр) — VACS торби за прахосмукачки Zelmer ZVCA 130B (32 бр)
Продукти VACS торби за прахосмукачки Zelmer ZVCA 130B (4 бр) — Zelmer (ZVCA200B) Торби за прах Zelmer ZVCA200B, 4x филтърни торбички