BroadLink S1 C Alarm Kit -Алармен комплект

Офертите за продукта

 

BroadLink S1 C Alarm Kit -Алармен комплект

135,00 лв
Информация в магазина
към магазина »
smarthome-bg.com
Описание
S1 C Alarm Kit е алармен комплект състоящ се от S1 - Smart One централа -1бр. , S1-Door - датчик за врати и прозорци -1бр, S1- Motion Sensor -датчик за движение -1бр. и S1-Remote дистанционно за частично или пълно пускане или спиране на алармата -1бр.
  • S1 - Smart One централата е проектирана да бъде мозъкът на вашият умен дом. Когато нещо във вашият дом се промени Smart One получава сигнал от сензора и изпраща съобщение до вас или задейства някакво функция на друго устройство (например включва осветлението).
  • Smart One ви позволява да следите движенията и отварянето и затварянето на врати и прозорци. Както и да подготви вашият дом за пробирането ви от работа в края на деня. Това е система която се учи от вашите действия и ви дава предложения за оптимизиране на графика на вашият умен дом съобразено с вашето ежедневие.
 
  • S1-Do or - датчика улавя кога вратата или прозореца се отваря или затваря и може да ви изпрати съобщение или да активира друго устройство.
  • S1- Motion Sensor - датчика за движение улавя движенията във вашия дом и може да ви изпрати съобщение или да активира друго устройство.
  • S1-Remote - е дистанционно за частично или пълно пускане или спиране на алармата. Като и за изпращане на SOS сигнал.
 
  • Те
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.