BroadLink S2 Alarm Kit-Алармен комплект

Офертите за продукта

 

BroadLink S2 Alarm Kit-Алармен комплект

145,00 лв
Информация в магазина
към магазина »
smarthome-bg.com
Описание
S2 Alarm Kit е алармен комплект състоящ се от новата S2 - централа -1бр. , S1-Door - датчик за врати и прозорци -1бр, S1- Motion Sensor -датчик за движение -1бр. и S1-Remote дистанционно за частично или пълно пускане или спиране на алармата -1бр.
 •   S2 - Е новата алармена централата на BroadLink. Тяе проектирана да бъде мозъкът на вашият умен дом. Когато нещо във вашият дом се промени S2 получава сигнал от сензора и изпраща съобщение до вас или задейства някакво функция на друго устройство (например включва осветлението). -S2 е направена за стенен монтаж. Захранва се с помощта на USB захранване и звукът на алармата вече е много по силен.

 • S2 ви позволява да следите движенията и отварянето и затварянето на врати и прозорци. Както и да подготви вашият дом за пробирането ви от работа в края на деня. Това е система която се учи от вашите действия и ви дава предложения за оптимизиране на графика на вашият умен дом съобразено с вашето ежедневие.
 
 • S1-Do or - датчика улавя кога вратата или прозореца се отваря или затваря и може да ви изпрати съобщение или да активира друго устройство.
 • S1- Motion Sensor - датчика за движение улавя движенията във вашия дом и може да ви изпрати съобщение или да активира друго устройство.
 • S1-Remote - е дистанционно за частично или пълно пускане или спиране на алармата. Като и за изпращане на SOS сигнал.

 •   Внимание -S2 Alarm Kit -стандартно не е окомплектовано със захранве ибатерии за датчиците и дистанционното. Препоръчва се закупуването на BroadLink USB Power adapter - USB Захранване. За дистанционното е необходима Батерия 3 V CR2032. За датчиците съоветно 2хАА и 2хААА.  

 • Технически характеристики:
  Input Voltage - 5V DC
  Input Current - 1A
  Radio Frequency - 433MHz
  Wireless Type - Wi-Fi 2.4 GHz b/g/n
  Support: IOS 7.0/ Android 4.0+

 • Съдържани
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^