Toyz4Lovers Комплект анални секс играчки BestSeller

Офертите за продукта

 

Toyz4Lovers Комплект анални секс играчки BestSeller

63,00 лв
Информация в магазина
към магазина »
sexo.bg
Описание
BestSeller е комплект от 5 броя секс играчки, подходящи за всички, които искат да изпитат удоволствието от аналните игри.

Комплекта включва вибратор, 2 броя анални стимулатори, анален разширител и вибриращ стимулатор в наситен виолетов цвят, които ще ви доставят удоволствието, което очаквате.

Вибраторът е с реалистичен външен вид - добре оформена главичка и релеф от вени, за максимално удоволствие. Той е гъвкав и приятен на допир. В основата си има пръстен, който ще ви предпази от самостоятелно цялостно проникване.
Вибрациите му са с увеличаващ се интензитет, който лесно и плавно се регулира от капачката.
Цялостаната му дължина е 17,5 см, а проникваемата част 14 см. . Ширина 2,7 см. Работи с 1 АА батерия.

Комплекта включва 2 броя анални стимулатора. Единият е малък, подходящ за начинаеши. Той е гъвкав и изключително нежен и приятен на допир. В основата си има пръстен, с който можете да го поставите на пръста си, за да си доставите удоволствието, което желаете.
Дължина с пръстена 7 см. , проникваема част 5 см. , ширина 1 см. до 1,8 см. в най-широката му част.

Другият стимулатор е под формата на броеница. Той е с постепенно увеличаващи размера си топчета, които ще ви накарат да изпитате истински екстаз. Той е с дълга дръжка, която позволява удобен захват и пълен контрол.
Цялостната му дължина е 24 см. , а дължината на топчетата 11,5 см. Ширина 1,8 см. до 3 см. в най-широката част.

Аналният разширител е с класическа конусовидна форма. Той е гладък, без релеф, със стеснен връх за по-лесно поставяне.
Цялостна дължина 11 см. , проникваема част 9,5 см. , ширина до 2,5 см.

Вибриращият стимулатор, включен в комплекта ще ви достави неизпитвано до сега удоволствие. Той е с кадифено нежно покритие и с 4 степени на силни вибрации, интензитета на които се сменя лесно от дистанционното.  
Той е с дължина 10,5 см. и ширина 2,5 см. Работи с 2 АА батерии.

За по-голям комфорт и удоволствие, използвайте достатъчно количество лубрикант.

Както с всички секс играчки, не проспускайте да почиствате преди и след употреба с антибактериален сапун и вода или със специалните почистващи продукти, които можете да открите в сайта ни.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.