Canon 10x42 L IS WP Бинокъл

Описание
Защитавайки най-висококачествените обективи от серия L на Canon с здрав и водоустойчив корпус, биноклите 10x42L IS WP осигуряват ненадмината яснота и наблюдение със стабилизиран образ.  ХарактеристикиКачество на L обективите – най-високото качество в прецизната оптикаОптичен стабилизатор на изображениеЗдрава водоустойчива конструкция10x увеличениеМного голям диаметър на изходния лъч – 4,2 ммТехнология против замъгляванеФункцията "Ясно виждане при носене на очила" – 16 ммШироко зрително поле 65° Професионално качество на обективите за бинокли.  

Професионални възможности
Биноклите 10x42L IS WP са първите бинокли на Canon, които ще бъдат гравирани с почетния червен пръстен на L-серията – маркировка, която досега бе запазена за на-висококачествените професионални обективи на Canon – това е апогеят в 60-годишната традиция на Canon в проектирането и производството на прецизна оптика.

Вдигайки стандартите за оптична производителност, биноклите се характеризират с 2 стъклени UD лещи (с ултраниска дисперсия) от всяка страна. Тези елементи, разработени от Canon, са ефективни при премахване на хроматичната аберация - изкривяванията, наподобяващи дъга, които засягат биноклите с по-ниско качество. Резултатът е ясно виждане с много ярко, висококонтрастно изображение с увеличение 10x.

Стабилност
За потискане на вибрациите, причинени при наблюдения, когато бинокълът се държи в ръце или в движещи се превозни средства или лодки, биноклите 10x42L IS WP включват стабилизатор на изображението с подвижната призма на Canon (VAP). Малки жироскопи засичат и най-лекото движение, а микропроцесор контролира специална призма за корекция на ъгъла на пречупване на входящия светлинен лъч.

За всякакви атмосферни условия
Биноклите 10x42L IS WP са напълно водоустойчиви, проектирани да издържат и при най-суровите външни условия. Дизайнът включва специална дръжка за лесно захващане при мокри условия и здраво гумирано покритие, за да издържи при всичките ви приключения.

Против замъгляване
За да се предотврати замъгляването на вътрешните лещи поради влизането на влага, всички външни повърхности са обработени със специално метално покритие. То действа заедно със специалните O-образни пръстени и с използването на водоустойчиви лепенки върху всички външни контактни точки, за да се предотврати проникването на водните молекули през външния корпус.

Прецизна оптика
Повърхностите на всички лещи са обработени с покритията за лещи Super Spectra на Canon. Те осигуряват ярки висококонтрастни изображения с точен баланс на цветовете, като се избягват нежеланите вътрешни отражения, които предизвикват появата на допълнителни образи и отблясъци (нисък контраст, избледняване на образа). Изключително големият диаметър на изходния лъч 4,2 мм позволява наблюдаване на ярък образ при ниска осветеност.

Удобни
Всяка част от биноклите 10x42L IS WP е проектирана така, че да се създаде удобство при гледане Широкото зрително поле от 65° дава възможност да се види голяма част от хоризонта, докато функцията "Ясно виждане при носене на очила" – 16 мм намалява замъгляването (или тунелния ефект) при хората, които носят очила с диоптър. Предпазител при корекция предотвратява неволни грешки при диоптрична корекция, а разширяващите се наочници може да се завъртат за удобно нагласяне. Продукт известен още и като 10 x 42 L IS WP, 10x42LISWP, 10 x42 L IS WP
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^