Canon 18x50 IS All Weather Бинокъл

Описание
Създадени за професионалисти и непоправими ентусиасти, тези бинокли с голямо увеличение включват новаторски технологии, които задават нов стандарт за работа.  ХарактеристикиГоляма степен на увеличение 18xЛещи на обектива с голям диаметър от 50 мм за постигане на ясно зрително полеШироко зрително поле – 67°Функция "Ясно виждане при носене на очила" – 15 ммСтабилизатор на изображениетоUD елемент за намаляване на цветовите аберации на лещитеПодходящ за използване при всякакви атмосферни условия Бинокли с огромни възможности, стабилизатор на изображението и дизайн, пригоден за всякакви атмосферни условия 18x50IS AW е уникален сред биноклите с голямо увеличение, тъй като той включва забележителната технология на Canon за оптично стабилизиране на изображението. Доказала вече своята висока ефективност във видеокамерите и професионалните обективи на Canon, тази революционна система включва нова многоъгълна призма, която незабавно и непрекъснато извършва корекции, така че да поддържа стабилно изображение. Благодарение на оптичния стабилизатор на изображение на Canon можете да се наслаждавате на разделителната способност на тези бинокли без статив. Можете да ги използвате дори и от движещи се превозни средства. Работата им без трепване не само подобрява възможността ви да виждате дребни детайли, но освен това намалява напрежението и умората в очите.
Серията IS се характеризира с окулярни обективи с уникален двоен изравнител на полето, който съществено намалява изкривяването на полето. Резултатът е, че няма изкривяване на изображението и размазване по периферията, което се наблюдава обикновено при биноклите с голямо увеличение. Този съвременен дизайн същевременно води до отчетливост при далечно гледане, което позволява на хората, които носят очила, да виждат ясно цялото поле.
Превъзходната оптична конструкция на Canon предоставя необикновено широко видимо зрително поле. Това е особено важно при биноклите с голямо увеличение, тъй като е по-лесно да намерите желания обект. Продукт известен още и като 18 x 50 IS All Weather, 18x50ISAllWeather, 18 x50 IS All Weather
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^