Ariston Shape Eco 100 Бойлери

Офертите за продукта

455,00 лв
Безплатна доставка
В наличност
Описание
ТипЕлектрически
Обем100 л
Консумация1.8 kW
Регулируема температураДа
Тегло27 кг

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

SHAPE ECOSHAPE ECOЕлектрически обемен бойлер за монтаж на стенаShape Eco е новото поколение на бойлерите, характеризиращи се с качество и ефективност, предназначени да отговорят на различните нужди на потребителите. Перфектна комбинация от технология и дизайн, интегрирани заедно с най-новите технологии като ECO, Nanomix + Best ABS и пакет за сигурност, заедно с нов дизайн от призматична форма. SHAPE ECO се предлага във версии от 50, 80 и 100 литра.
  • ПРЕЦИЗНИ NTS СОНДИ
  • ЛЕСНО И НЕЗАБАВНО НУЛИРАНЕ
  • ФЛАНЕЦ С 5 БОЛТА
  • ПЛЪТНА ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ
  • МАГНЕЗИЕВ АНОД С УВЕЛИЧЕН РАЗМЕР
  • ВИСОКОЕФЕКТИВНА ИЗОЛАЦИЯ ОТ ПОЛИУРЕТАНОВА ПЯНА
  • ПРЕДПАЗЕН КЛАПАН НА 8 BAR
  • ПРОДУКТ ОТГОВАРЯЩ НА НАЙ-ВИСОКИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ СТАНДАРТИ
  • ВОДОСЪДЪРЖАТЕЛ С ТИТАНИЕВО ПОКРИТИЕ, ИЗПИТАН ПРИ 16 BAR
  • МАКСИМАЛЕН КОМФОРТ
Функция ЕКО Благодарение на режима на програмиране, ЕКО е в състояние да осигури нужното количество топла вода, за пълен комфорт. Опциите за програмиране, са три, но ако е необходимо, по всяко време, потребителят може да активира ръчния режим за използване на бойлера като традиционен продукт, като се гарантира максимална гъвкавост. Благодарение на софтуер, който съхранява цикличното потребление на топла вода, ЕКО нагрява водата до температура, достатъчна да отговаря на навиците на потребителя. Функция против замръзване Ако бойлерът е свързан към захранващата линия, съпротивлението се активира, когато температурата на водата се съхранява падне под 5 ° С. С тази система да се предотврати възможно счупване поради разширяване, причинено от замръзване на водата вътре. Авто-диагностика В случай на проблем бойлера, чрез светодиоди на предния панел показва типа на проблема. Функция ANTI-DRY е система за защита, предназначена да гарантира, че бойлерът няма да се включи в случай на липса на вода в котела, по този начин се избягва вътрешно прегряване и повреда на вътрешните компоненти. Функцията за активна електрическа безопасност В края на всеки цикъл на загряване на водата напускаща бойлера, се активира двойно прекъсване на захранващата линия, като по този начин се осигурява пълна сигурност. Функция ANTI-BURN В случай на неизправност на термостата, вода влиза в блок, като се избягва прегряване до 100 ° С, предпазвайки потребителя от изгаряния. Продукт известен още и като ShapeEco100
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^