Diplomat GC 80 VE-450 Бойлери

Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
Каква дълга гаранция само има този енергоспестяващ бойлер Diplomat
Този качествен бойлер се грижи дълго за инвестицията ви – гаранцията му е цели 5 години. Колко голяма гаранция, колко сигурни ни кара да се чувстваме.
Вертикален монтаж, удобен дебит
Удобен с вертикалния си монтаж, може например да се сложи зад вратата на банята и така се спестява много място. Дебитът от 80 литра осигурява продължителен комфорт в банята.
Старателно тестван
Уредът е тестван при високо налягане, антирокорозионна защита, за протичане, за безопасност на електрическата система.
Енергоспестява щ, с титан и кобалт, сигурна изолация, здрава защита
На първо място уредът е с изолация от безфреонов полиуретан до 6.5 см. Благодарение на тази изолация водата се нагрява бързо и изстива бавно. Това означава, че от икономията на електроенергия  уредът бързо ще се самоизплати. Нагревателят е с последен хит никел-хром покритие, което му осигурява висока нагревна площ и по-дълъг живот. Трикомпонентната анодна защита от цинк, алуминий и магнезий е направена от суперсплав, благодарение на която анодът не изисква подмяна в гаранционния срок, който е цели 5 години. Бойлерът е с течно емайлирано покритие, което прави водосъдържателя висококачествен и с дълъг живот. Важно е да се знае, че емайлът при енергоспестяващият бойлер Diplomat е с дебелина между 260-320 микрона и е производство на американската фирма Ferro. Освен това емайлът е с високо съдържание на титан и кобалт. Всичко това помага срещу поява на корозия във водосъдържателя на този уред, за разлика от обикновените емайлирани бойлери, които са с дебелина на емайла около 130-140 микрона.
Лесно управление
Лесно механично управление, гарантирана защита, удобен терморегулатор за автоматично регулиране на температурата, ключ, термометър и индикаторна лампа.
Безшумен и съобразен със състава на водите в България
Безшумна работа, по-дълга експлоатация, подходящ за използване в райони с меки и твърди води. Защита срещу котлен камък.  И помнете: по-голяма гаранция. Комфорт и рентабилност ръка за ръка от Diplomat!
Подходящ за:
Всякакви бани в различни типове сгради. Гарантира бързо изплащане на инвестицията. Цялото семейство и домашните любимци вече могат да се къпят спокойно, защото този уред е настина енергоспестяващ и надежден.
Сигурност
Гарантираме високото качество, 14 дни на връщане от датата на закупуване, кол център за подкрепа, Център за сервиз и поддръжка.

Продукт известен още и като GC 80 VE 450, GC80VE450, GC80VE-450
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^