Relax Relax Р 8.5 kW Бойлери

Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
Консумация8.5 kW

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Електрически проточен водонагревател със свободно изтичане RELAX е стационарен уред, предназначен за нагряване на вода с мигновенно действие, като се реализира икономия на електроенергия до 30% в сравнение с обемните бойлери под налягане.
Малките му габаритни размери и тегло позволяват да бъде монтиран навсякъде в помещения с несъществуваща вероятност от спадане на температурата под 0°С и пожарно обезопасени.

RELAX - Р е проектиран за неподвижно монтиране на стена на разстояние min 3 mm от монтажната повърхност, хоризонтално (на вертикална стена) посредством четири дюбела с винтове (предоставени в общата комплектовка и шаблон за инсталиране).

Присъединяване към водопроводната мрежа:
-Входът за студена вода се свързва към водопроводната мрежа с гъвкава връзка под налягане (маркиран със синя стрелка върху капака и основата) - препоръчително през спирателен кран.
-Изходът за топла вода (маркиран с червена стрелка върху капака и основата), се свързва към смесителна батерия. Включването, регулирането на температурата на водата и изключването се извършва от крана за топла вода.

Забележка: За избягване причиняването на щети на потребители и/или на трети лица в случай на неизправност в системата за снабдяване с топла вода е необходимо уреда да се монтира в помещение, имащо подова хидроизолация и/или дренаж към канализацията.
В никакъв случай не слагайте под уреда предмети, които не са водоустойчиви.
При монтиране на уреда в помещения без подова хидроизолация е необходимо да се направи защитна вана под него с дренаж към канализацията.

Обявена честота: 50 Hz
Обявена мощност: 7000 W
Степени на мощност: 3500W / 3500W / 7000W
Номинално налягане на водата: 0.2 MPa / 0.6 MPa
Защита срещу поражения от електрически ток: Клас I
Защита осигурена от обвивката: IPX1
Максимална температура на водата: 80 °С
Габаритни размери: 204/292/110 mm
Система на инсталация: Свободно изтичане
Монтаж: Под мивка или на мястото на обикновен бойлер
Предназначение: За баня и/или мивка
Мин. сечение на захранв. ел. кабел (кв. мм): 4
Ел. предпазител: 30А
Количество топла вода с темп. изменение: 4,3 л/мин.

Комплекта включва още – кран, гъвкава връзка, муфа, разпределител, S лебедка, шланг, ръчен душ, стойка за душ, уплътнители, втулка, цедка, държач и гайка преходна. Продукт известен още и като Relax Р 8 5 kW, RelaxР85kW
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^