Nikon Coolpix B700 Цифрови фотоапарати

Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Още подобни стоки от най-популярните

Още стоки марка Nikon: Nikon Цифрови фотоапарати

Описание
Тип на апарата Полупрофесионален (Bridge)

Сензор

Сензор типCMOS
Размер на сензора1/2.3 inch
Мегапиксели21.1 MPx

Оптика

Оптично увеличение 60 x
Цифрово увеличение 4 x
Максимално фокусно разстояние258 мм
Минимално фокусно разстояние4.3 мм
Максимална апертура  f/3.3 - 6.5
Еквивалентно фокусно разстояние (35мм) 24 - 1440 mm

Експозиция

Максимално време на затвора 25 сек
Минимално време на затвора 1/4000 сек
Компенсация на експонирането Да
Частичен (spot) светломер  Да
Матричен светломер Да
Светломер с централно мерене Да
Цифрово ESP измерване Не
Чувствителност (ISO) 100 - 3200
Експозиционен клин Да

Фокус

Метод на фокусиранеАвтофокус
Минимално разстояние в макро режим1 см
Индикатор за автофокусаДа

Светкавица

Вградена светкавицаИзскачаща светкавица
Обхват на светкавицата0.5 - 7 м
Гнездо за светкавица Не
Намаляване ефекта "червени очи"Да

Снимачни опции

Снимков формат JPEG/RAW
Максимална резолюция на снимка5184 x 3888 пиксела
Стабилизатор на образаДа
Тип стабилизатор на образаОптичен
Серийна снимкаДа
Настройка на бялото Да

Видео

ВидеозаписДа
Максимална резолюция при видеозапис3840 x 2160 пиксела
FPS (с максимална резолюция) 30 кадъра/сек
Видео форматMP4

Функции

Самоснимачка Да
Директно принтиране (PictBridge) Да

Екран

Размер на екрана3 инча
LCD резолюция921000 pixel
Подвижен екран Да

Медиен носител

Съвместими карти памет
Secure Digital
SDHC
SDXC

Изводи

USBДа
AV изходНе
HDMI изходДа

Размери

Ширина125 мм
Височина85 мм
Дълбочина106.5 мм
Тегло570 г

Още параметри

Wi-FiДа
3D фотоапаратНе
Захранване Li-ion акумулатор
Водоустойчив фотоапаратНе
ВизьорДа
Материал на изработкатаПластмаса
Резба за стативДа

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Производител: Nikon
Модел: Coolpix B700


Описание:

Снимайте с фини детайли с помощта на 20,3-мегапикселовия фотоапарат със супер увеличение

Насладете се на легендарната оптика NIKKOR във вариообектива с елементи от ED стъкло и 60-кратно оптично увеличение, способен да достига на впечатляващи разстояния и чието увеличение може да се разширява до 120-кратно Dynamic Fine Zoom, заедно с високопроизводителната система за автоматично фокусиране (АФ) за прецизно снимане. Работете в крак със съвременните тенденции, създавайки 4K UHD филми, и снимайте във формат RAW (NRW) за висококачествена довършителна обработка на снимките. Оптичното VR (намаляване на вибрациите) с двойно детектиране с 5 стопа² и странично разположеният контрол на увеличението минимизират заклащането на фотоапарата и освен това можете да снимате, като използвате електронния визьор или LCD дисплея с променлив ъгъл. Поддържайте постоянна връзка между фотоапарата и смарт устройството си с помощта на SnapBridge.

Вариообектив nikkor с 60-кратно оптично увеличение, изработен с елемент от супер ED стъкло

Заснемайте дивата природа от безопасна дистанция, снимайте звездите на нощното небе или правете впечатляващи снимки по време на спортни събития с вариообектива NIKKOR с невероятно дълъг диапазон и 60-кратно оптично увеличение, което може да се разширява до 120-кратно Dynamic Fine Zoom. Диапазонът на увеличение обхваща от широк 24 мм до супер телефото 1440 мм зрителен ъгъл (еквивалент при формат 35 мм) и поддържа мощни възможности за макрофотография на обекти, намиращи се на разстояние до приблиз. 1 см от обектива. Превъзходните резултати са гарантирани с надеждната оптика NIKKOR, включваща елемент от супер ED стъкло. Обективът с елемент от супер ED стъкло разполага с усъвършенствани възможности, включително изключително висока способност да премахва вторични спектри, предлагайки отлични характеристики за корекция на хроматичната аберация.

CMOS сензор с 20,3 ефективни мегапиксела и високоскоростна система за автоматично фокусиране (АФ)

Високият брой мегапиксели на CMOS сензора за изображения на фотоапарата позволява да влиза повече светлина за заснемане на по-фини детайли в изображенията, а високоскоростният АФ с ултра бърза реакция фиксира обекта ви скоростно, така че никога няма да изпуснете решаващ момент. „АФ с намиране на целта“ позволява по-гъвкава композиция, тъй като оптималният размер и позиция на зоната за фокусиране се избират според обекта. Когато насочите фотоапарата си към обекта, той веднага предсказва зоната, където би трябвало да се получи фокус. Активната зона за фокусиране се задава автоматично според размера на обекта, което гарантира, че всички изображения ще бъдат с ясен фокус. Функцията „АФ с намиране на целта“ е ефективна при обекти в центъра и извън центъра на кадъра и работи еднакво добре както за по-малки обекти, като цветя и храна, така и за хора.

4K UHD/30P филми със стерео звук

Снимайте впечатляващо плавни филми с 4K ултра висока разделителна способност (3840 x 2160/30p), която ви гарантира записи, отговарящи на съвременните и бъдещите изисквания, тъй като 4K UHD се превръща в стандарт, и с отлично качество на звука от вариомикрофона, който регулира насочеността според увеличението на обектива. Стартирайте незабавно записването на филм със специалния бутон за запис на филм. Поддръжката на HDMI означава, че можете да свързвате фотоапарата с телевизор или друг външен монитор с опционален HDMI кабел.

Вграден електронен визьор (EVF)

0,2-инчовият LCD електронен визьор (с диоптрична корекция) с 921 000 точки и висока разделителна способност осигурява 100% покритие на кадъра, така че винаги ще знаете какво точно снимате. Преминавайте плавно между стиловете на снимане от дисплея към визьора благодарение на сензора за око, който автоматично превключва от снимане с използване на дисплея, когато окото ви се приближи до сензора. Снимането с използване на визьора е полезно за ограничени пространства и също така осигурява стабилна стойка, като намалява заклащането на фотоапарата.

7,5-сантиметров/3,0-инчов LCD дисплей с 921 000 точки и променлив ъгъл

Големият дисплей с променлив ъгъл предоставя огромни възможности за създаване на изображения от различни гледни точки – снимайте отвисоко над зрителите по време на концерт, застанете под нисък ъгъл за диви животни и природни пейзажи или заснемайте архитектурни забележителности или сцени от пътешествия от напълно уникален ъгъл. Автопортрети се заснемат лесно с помощта на дисплея с променлив ъгъл, който улеснява добавянето на лични коментари към филмите ви и снимането на бързо селфи, когато се намирате на необичайно място. RGBW изравняването осигурява отлична видимост дори при пряка слънчева светлина и предлага ниско потребление на енергия.

Оптично VR (намаляване на вибрациите) с двойно детектиране с 5 стопа

Намаляването на вибрациите минимизира заклащането на фотоапарата, така че винаги ще получавате ясни изображения с оптимална експозиция, независимо от условията на снимане. Функцията за оптично VR с двойно детектиране с 5 стопа осигурява ефект на компенсиране, еквивалентен на скорост на затвора, по-висока с 5 стопа. Това може да премахне необходимостта от по-бързи скорости на затвора, като предотвратява проблеми от рода на неправилна експозиция или прекалено увеличена чувствителност. Чрез използване на информацията за заклащането на фотоапарата, детектирана от сензора на ъгловата скорост, заедно с данните за посоката и степента на заклащането (информация за вектора на движение), новоразработеният алгоритъм за VR позволява по-точно изчисляване на степента на размазването на изображенията за постигане на значително по-добро намаляване на вибрациите.

SnapBridge

SnapBridge поддържа постоянна и щадяща батерията връзка между фотоапарата и смартфона или таблета ви, за да ви осигури лесен контрол над фотографския ви живот. Вече можете да синхронизирате кадри със смартустройството си, докато снимате, както и незабавно да споделяте качествени изображения, заснети с фотоапарат Nikon. Можете също да управлявате ключови функции на фотоапарата чрез телефона си, да поддържате фотоапарата в правилната часова зона и с актуализиран фърмуер и още много други неща.

Бързо време за стартиране, високоскоростен АФ и кратко закъснение при снимане

В случаи, при които няма втори шанс за снимка, можете да разчитате на свръхбързата реакция на B700. С краткото време на стартиране от приблиз. 1,3 секунди, високоскоростния АФ, който постига кристално ясен фокус за 0,09 секунди, и краткото закъснение при снимане ще можете да уловите действието от първата секунда. Никога повече няма да изпуснете важен момент.

Снимане на RAW (NRW) изображения

Снимането на RAW във формата NRW на Nikon означава, че няма да се налага повече да се притеснявате за влошаване на качеството на изображението. При записване на изображенията върху картата с памет във формат NRW информацията за компенсацията на експозицията, баланса на бялото, нюанса, тона и рязкостта се запазва като набори с инструкции във файла. Можете да променяте набора с инструкции в изображенията колкото пъти искате, без да нарушавате оригиналните RAW данни.

Продукт известен още и като Coolpix B 700, CoolpixB700

Галерия

Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^