Klarstein Quickstick Sous Vide

Klarstein Quickstick Sous Vide

от 179,00 лв 3 оферти

Офертите за продукта

 

Klarstein Quickstick, sous vide термостат, циркулационна помпа, 20 л, неръждаема стомана (SVD3-Quickstick) (SVD3-Quickstick)

179,00 лв
Информация в магазина
към магазина »
electronic-star.bg
 

Klarstein Quickstick, sous vide термостат, циркулационна помпа, 20 л, неръждаема стомана (SVD3-Quickstick)

179,00 лв
Информация в магазина
към магазина »
klarstein.bg

Още оферти

 

Klarstein Quickstick, sous vide термостат, циркулационна помпа, 20 л, неръждаема стомана (SVD3-Quickstick) (SVD3-Quickstick)

179,00 лв
Информация в магазина
към магазина »
famtastic.bg
Описание
3 стъпки, за да усъвършенствате храненето. 3 стъпки за перфектна храна с богат вкус. Дали диета с ниско съдържание на въглехидрати, сурова храна, диетична храна или храна за намаляване на теглото, със sous vide, можете да получите високо качествено хранене без усилие, като професионалист. Циркулационната помпа и функцията за интелигентно автоматично изключване ще осигурят желаните резултати от готвенето. Воденето на пълноценен живот означава хранене и съзнателно готвене. Klarstein Quickstick е точното устройство, което се стреми да преследва тази философия. Специален процес на готвене: Витамините и минералите се запазват поради леко нагряване и остават в храната, без да се разтварят във вряща вода. Това е не само вкусно, но и здравословно. С изхода си от 1300 W, Klarstein Quickstick поддържа точно 2 литра, 0,2 ° C. Благодарение на вградената циркулационна помпа, температурата на водата се поддържа постоянна при зададената стойност в диапазона 50-95 градуса. Това гарантира перфектни резултати от приготвянето на желаната храна. Интелигентният механизъм за автоматично изключване предотвратява дори малките промени. Така че можете безопасно да напуснете кухнята по време на готвенето. Quickstick Sous Vid е изработена от неръждаема стомана и може да се използва със сензорен LCD дисплей. В допълнение към процедурата, Karstein's Quickstick може да се използва и за нормално готвене при ниски температури, отопление или поддържане на температурата на храната. Лесен за почистване, спестяване на пространство и естетически интересен: Quickstick от Klarstein прави здравословното готвене на многобройни продукти лесно и ефикасно. Професионално устройство за лауреати.

Продукт известен още и като QuickstickSousVide
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.