Klarstein Tastemaker Compact

Офертите за продукта

 

Klarstein TASTEMAKER компактен уред за готвене под вакуум уред за SOUS VIDE готвене неръждаема стомана 12 л/мин помпа (IB-TastemakerCompact)

339,00 лв
Информация в магазина
към магазина »
klarstein.bg
 

Klarstein TASTEMAKER компактен уред за готвене под вакуум уред за SOUS VIDE готвене неръждаема стомана 12 л/мин помпа (IB-TastemakerCompact) (IB-TastemakerCompact)

339,00 лв
Информация в магазина
към магазина »
electronic-star.bg
 

Klarstein TASTEMAKER компактен уред за готвене под вакуум уред за SOUS VIDE готвене неръждаема стомана 12 л/мин помпа (IB-TastemakerCompact) (IB-TastemakerCompact)

339,00 лв
Информация в магазина
към магазина »
famtastic.bg
Описание
Спестяващ пространство уред за готвене под вакуум за грижливо приготвяне на вакуумирани храни използаващ ниско-температурен метод във водна баня. Лесно опериране с дигитален дисплей: температура на готвене точно регулируема между 0 и 99 ° C за времена на готвене от до 99 часа. Неголямо устройство, уредът за готвене под вакуум просто се закача за наличния съд. Щом веднъж приготвите храната си с Klarstein Tastemaker компактният уред за готвене под вакуум, никога повече няма да искате да готвите по друг начин! Растящата тенденция спрямо здравословната диета и хранене надделя. Нищо чудно! Вие искате да сте сигурни, че храната, която приготвяте за обичните си хора е здравословна и богата на витамини. Здравословното хранене включва повече от закупуването на здравословни зеленчуци или месо, приготвянето играе важна роля: зеленчуците, месото и рибата трябва да бъдат внимателно приготвени, за да гарантират, че витамините и вкусът ще останат непокътнати. Klarstein Tastemaker компактният уред за готвене под вакуум затова използва sous vide метода на готвене. Той третира зеленчуците, месото и рибата с финес: термостат Ви позволява да регулирате точните градуси, на които искате да сготвите зеленчуците, месото и рибата. Справянето с уреда е лесно и изисква малко работа: всичко, което трябва да направите е опаковате пресните зеленчуци или месо с вакуум уреда и да поставите храната на водна баня. След това задайте температурата и времето и уредът за готвене под вакуум прави останалото. Резултатите са очевидни: скоро малките ще стоят пред Вас с празни чинии искайки още от зеленчуците или месото. Гостите Ви ще оценят особено нежното, сочно месо. Храната, която е приготвена в уреда за готвене под вакуум е не само здравословна, но и вкусна. Толкова вкусна, че все повече топ готвачи използват sous vide метода в кухните си за постигане на кулинарно съвършенство. Храната приготвена с Klarstein Tastemaker sous vide уреда може да бъде съхранявана в хладилника за от до 4 седмици без никаква загуба на вкус или витамини. Отворете хладилника и вземете перфектно приготвените здравословни деликатеси: сбъднете кулинарните си мечти с Tastemaker компактният уред за готвене под вакуум от Klarstein. Уредът за готвене под вакуум може да бъде лесно почистен и съхранен в кухненския шкаф. Създайте здравословна вкусна забава! Продукт известен още и като TastemakerCompact
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.