Офертите за продукта

 

Capital Sports SPIRITS мултифункционална станция за тренировки спортен домашен фитнес (FIT1-CS Multi Tower) (FIT1-CS Multi Tower)

439,00 лв
до 3 дни
към магазина »
electronic-star.bg
 

Capital Sports SPIRITS мултифункционална станция за тренировки спортен домашен фитнес (FIT1-CS Multi Tower) (FIT1-CS Multi Tower)

439,00 лв
до 3 дни
към магазина »
famtastic.bg
Описание
Мултифункционална тренировъчна станция за разнообразни упражнения като упражнения от лежанка, набирания, кофички или лицеви опори. Здрава конструкция за всички атлети, приятна тапицерия с изкуствена кожа. Идеални размери за домашна инсталация, сгъваема лежанка за редуциране на изискваното пространство. В духът на физическата тренировка и тренировката на мускулите, CAPITAL SPORTS предлага Spiris тренировъчната станция. Както предполага името и, станцията е мултифункционално тренировъчно устройство, което може да предложи многообразие от различни упражнения, като по този начин предлага възможност за тренировка практически на всеки мускул в тялото. От едната страна на станцията има тренировъчна лежанка, идеално подходяща за упражнения от лежанка. За тази цел, станцията има два държача на дъмбели за поставяне на шанга. Три различни позиции на височината осигуряват възможността за адаптация към различните ръстове. Лежанката, разбира се, е подходяща и за безброй други упражнения - с или без дъмбели. С две дръжки, тя може да бъде допълнително сгъната във вертикална позиция. Това дава възможност за спестяване на пространство, когато мулти станцията не е в употреба. В добавка, тази позиция позволява достъп до лостът за набирания разположен в горната част на станцията. Другата страна на станцията изпъква с безброй допълнителни възможности за упражнения. При краката на станцията има два заоблени лоста, които служат като дръжки за лицеви опори. На нивото на гърдите има две тренировъчни ръце, които предлагат идеални условия за повдигане на краката с вертикалните си дръжки, подлакътници и сгънатата лежанка като облегалка. Хоризонталните дръжки на края на тренировъчните ръце осигуряват възможност за изпълнение на кофички. Мултифункционалната тренировъчна станция от CAPITAL SPORTS е подходяща за атлети от до 120 кг. Икономичните размери позволяват инсталация дори на места с малко свободно пространство - а разнообразните възможности за тренировка осигурени от станцията дават възможност за оптимално използване на пространството. Станцията има здрава стоманена рамка, която е защитена срещу корозия и надраскване от сребристо прахово покритие. Поддръжката за ръцете и лежанката са облечени и покрити с лесна за поддръжка изкуствена кожа. Мулти станцията се доставя разглобена. Сглобяването е просто и отнема около 60 минути в зависимост от уменията Ви. Ще се нуждаете от гаечни ключове 13 и 17. Моля отбележете, че приспособлението за кофички издържа само 85 кг. Продукт известен още и като MultiTower
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^