Описание
Производител: BodyCraft
Модел: GX


Описание:

BodyCraft гладиатор GX е мултифункционален професионален фитнес уред, който предлага много високо качество в своята категория. Фитнес уреда е изработен от здрава стоманена конструкция с профил 85 х45 мм., със специално покритие Platinum Gray, което предпазва структурата от надраскване.

BodyCraft гладиатор GX предлага възможност за извършване на повече от 100 различни ефективни упражнения за цялото тяло. За укрепване на ръцете и мускулите на гърба може да се използва горната ролка, а за тренировка на краката можете да изберете по-ниската ролка, с която може да се симулира гребане.

Друг важен акцент са ролки с лагери, които са отговорни за безупречното функциониране на гладиатора. Гъвкавия стоманен кабел има специално покритие, намаляващо излишния шум по време на тренировка. BodyCraft Гладиатор GX разполага с ортопедична облегалка, която осигурява максимално комфортна опора за гърба. Опората за раменете и облегалката може да се регулират лесно, така че да паснат към гърба на всеки индивидуален потребител.

Възможността за прикрепване на други аксесоари (MultiTrainer) е ​​едно от най-важните качества, които правят гладиатора BodyCraft GX много търсен и популярен.

Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^