Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Производител: Finnlo
Модел: Bio Force


Описание:

Finnlo комбиниран фитнес уред Bio Force предлага голяма възможност от извършване на разнообразни упражнения в домашни условия. Този уникален фитнес уред е революция в силовите тренировки - без тежести и без никакъв шум по време на работа. При този фитнес уред не се използват стандартни тежести за натоварване, а е използвана технологията TNT резистентност (азотна технология). Това представлява два напълнени с азот цилиндъра, разположени на задната част на комбинирания фитнес уред, като създават еднакво натоварване до 100 кг (2 х 50 кг) и работят изключително безшумно.

Настройката на Finnlo комбиниран фитнес уред Bio Force е сравнително лесно: с помощта на слайд механизъм само с едно движение на ръката може да се регулира натоварването през стъпка от 2,5 кг, като не е нужно да ставате от фитнес уреда. Благодарение на това, че можете да регулирате натоварването на двете страни по отделно, ще можете да зададете различно натоварване на по-слабата половина на тялото.

Finnlo комбиниран уред Bio Force тежи само 66 килограма и с помощта на транспортните колела, може лесно да го премествате в различни помещения. Максимално тегло на трениращия: 135 килограма.

Продукт известен още и като BioForce
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^