Garmin dēzl LGV810 MT-D (010-02740-10) GPS навигация

Garmin dēzl LGV810 MT-D (010-02740-10) GPS навигация

от 1 343,26 лв 3 оферти
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Офертите за продукта

 

Garmin dēzl LGV810 - dēzl LGV810 MT-D (вграден трафик приемник) 010-02740-10 (010-02740-10)

Оторизиран сервиз. Експресна доставка. Лизинг. Включен ДДС

1 343,26 лв
Безплатна доставка
В наличност
към магазина »
xtreme.bg
 

Garmin dēzl LGV810 - dēzl LGV810 MT-D (вграден трафик приемник) 010-02740-10 (010-02740-10)

Нови стоки! Бърза доставка! Бонус точки! Промоции!

1 343,26 лв
Безплатна доставка
В наличност
към магазина »
azo.bg

Още оферти

 

GARMIN dēzl LGV810 - dēzl LGV810 MT-D (вграден трафик приемник) 010-02740-10 Навигатори за камиони и кемпери, GPS за камиони и кемпери (dēzl LGV810 - dēzl LGV810 MT-D (вграден трафик приемник))

1 357,55 лв
Безплатна доставка
Информация в магазина
към магазина »
shopco.bg

Ценова графика

Така ще разберете кога се променя цената на стоката.
 
минимална цена
 
средна цена

Известие за цена

Услугата Известие за цена Ви уведомява, когато цената на стоката падне под избраната стойност.
Най-ниска актуална цена: 1 343,26 лв

Описание
ТРАНСПОРТИРАНЕТО С КАМИОНИ Е ОПРОСТЕНО
Тази 8-инчова сателитна навигация включва персонализирано маршрутизиране 1въз основа на размера и теглото на Вашия камион, стратегически предложения за зареждане с гориво и почивки и най-модерното планиране на пристигане. Навигирайте с ясния и отчетлив 8-инчов дисплей с висока разделителна способност.
Вземете най-добрия маршрут за Вашия камион с персонализирани маршрути за камиони 1и предупреждения, като например стръмни наклони напред по пътя.
Изпълнете плавно пристигане с въздушни изгледи на товарни докове и входове на камиони.
Получавайте насоки и предупреждения за екологични зони по маршрута си.
Време за почивка?Данните за паркиране на камиони в Европа се показват по маршрута Ви.
ЛЕСЕН ЗА ЧЕТЕНЕ ДИСПЛЕЙ
Голям 8-инчов сензорен дисплей осигурява отчетливо изображение с висока разделителна способност. Изберете пейзажен или портретен изглед, който да отговаря на Ваша настройка в кабината.
ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ МАРШРУТИ ЗА КАМИОН
Просто въведете своя профил на камиона (с възможност за персонализиране по височина, тегло, дължина, ширина и опасни материали), за да намерите предпочитаните за камиона маршрути 1 , които са най-подходящи за Вашия камион и товар.
ЕКСПЕРТНО ПЛАНИРАНЕ НА ПРИСТИГАНЕ
Сателитните изображения BirdsEye правят планирането на пристигане гладко с въздушни изгледи на товарни докове, входове за камиони и охранителни порти.
ПЕРСОНАЛИЗИРАЙТ Е ВАШЕТО ПРИСТИГАНЕ
Вижте вашата дестинация, след което добавете и запазете персонализирани точки на пристигане, като предпочитани порти за сигурност, докове за товарене и входове за паркиране на камиони.
ИНФОРМИРАНО МАРШРУТИЗИРАНЕ
Вижте популярни маршрути, използвани от други шофьори на камиони за по-добра ситуационна осведоменост — дори на непозната територия.
ПРЕГЛЕД НА МАРШРУТА
Преглеждайте лесно целия си маршрут и определете най-добрите места за спирки за гориво, комфортни почивки и нощувки.
МАРШРУТИ ЗА ЕКОЛОГИЧНИ ЗОНИ
Получавайте насоки и предупреждения за екологични зони по маршрута си.
ПАРКИНГИ
Трябва да паркирате камиона си? Данните от Truck Parking Europe Ви помагат да намерите място за паркиране на камиони по маршрута си. Филтрирайте по предпочитани удобства като Wi-Fi®, душове, ниво на сигурност и много други. И докато сте свързани с мобилното приложение Garmin dēzl , проверете наличността на паркинга, за да намалите риска от шофиране до претъпкано място.
ИЗБЕРЕТЕ ПРАВИЛНАТА СПИРКА
Намерете предпочитаните спирки за камиони с предварително заредената директория за Truck & Trailer Services. Тя Ви позволява да филтрирате по марка или удобство.
СИГНАЛИ ЗА ВОДАЧА
За да насърчат по-безопасно шофиране и да повишат ситуационната осведоменост, сигналите на водача Ви предупреждават за предстоящи остри завои, промени в скоростта, железопътни прелези и др.
ЛЕСНО ПЛАНИРАНЕ НА ПОЧИВКИ
Получавайте навременни известия, които помагат да се възползвате максимално от всяко спиране.

GARMIN VOICE ASSIST
Нуждаете се от упътвания? Просто кажете думата. Гласовият асистент на Garmin отговаря на изговорената Ви молба, така че ръцете Ви могат да останат на волана, а очите Ви да останат фокусирани върху пътя.
БЕЗЖИЧНИ АКТУАЛИЗАЦИИ
Вградената Wi-Fi® свързаност улеснява поддържането на Вашите карти и софтуер актуални, без да използвате компютър. Екранните знаци показват, когато са налични нови актуализации.
ТРАФИК, ВРЕМЕТО И ЦЕНИ НА ГОРИВОТО
Изтеглете приложението dēzl, за да получите достъп до трафик на живо, времето и цените на горивото в реално време. Освен това, получавате достъп до photoLive камери за трафик, където има такива.
HANDS-FREE ОБАЖДАНИЯ
Вградената BLUETOOTH® безжична технология Ви позволява да синхронизирате Вашия съвместим смартфон с Вашата dēzl сателитна навигация, за да извършвате разговори, без да сваляте ръцете си от волана.
СМАРТ ИЗВЕСТИЯ
Когато сте сдвоени с приложението dēzl, ще можете да виждате текстови съобщения и други известия, показани на екрана на сателитната навигация.
ИНФОРМИРАНО ПЪТУВАНЕ
Преглеждайте оценките на Tripadvisor® за хотели, ресторанти и атракции по маршрута Ви или близо до Вашата дестинация. Предварително зареденото съдържание на Foursquare® улеснява намирането на милиони нови популярни места.
ПОКРИТИЕ НА КАРТАТА
Шофирайте уверено с актуализации на карти и подробни пътни карти за Европа.
ДОБАВЕТЕ КАМЕРА ЗА ЗАДНО ВИЖДАНЕ
Вижте какво има зад Вашия камион с безжичната камера за задно виждане BC 50 (продава се отделно).
1 Не се предлага във всички области. Въвеждането на характеристиките на профила на Вашия камион не гарантира, че характеристиките на Вашия камион ще бъдат отчетени във всички предложения за маршрут. Винаги се съобразявайте с всички поставени пътни знаци и пътни условия.
© HERE. Всички права запазени. Satellite imagery ©2022 Maxar Technologies (датата на сателитни изображения може да варира). Wi-Fi и логото на Wi-Fi са регистрирани търговски марки на Wi-Fi Alliance. Словесната марка и лого на Bluetooth са собственост на Bluetooth SIG, Inc. и всяко използване на такива марки от Garmin е по лиценз. ©2022 TripAdvisor LLC. Всички права запазени. foursquare® и логото foursquare® са регистрирани търговски марки на Foursquare Labs, Inc. Всички права запазени.


Продукт известен още и като dēzl LGV 810 MT D 010 02740 10, dēzlLGV810MTD0100274010, dēzl LGV810 MT D (010 02740 10), dēzlLGV810MT-D010-02740-10, dēzl LGV810 MT-D (010-02740 10)

Галерия

Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.