Garmin Nüvi 2559LM EE GPS навигация

Garmin Nüvi 2559LM EE GPS навигация

Този продукт не присъства сред предлаганите от партньорите ни.
Разгледайте изброените по-долу.
Последно известна цена (17.03.2017): 338,20 лв

Още интересни продукти

Описание
Подробна GPS навигация
5,0-инчов мултитъч дисплей с двойна ориентация
Подробни карти на Европа с безплатна доживотна актуализации на картата¹
Намерете нови и популярни ресторанти, магазини и още с Foursquare
Bluetooth технология за hands-free обаждания2
Garmin Real Directions ви води като приятел, използвайки забележителности и светофари (към момента не се предлага на български език)

Ярък дисплей
nüvi 2559LM EE има ярък 5.0-инчов дисплей с мултитъч, така че да можете бързо да получите картина по-отблизо за всяка екранна информация. Двойно ориентирания диспей ви позволява да използвате nüvi 2559LM EE в хоризонтално или вертикално полужение.

Подробни карти с безплатна актуализация
nüvi 2559LM EE пристига с предварително инсталирана подробна карта на Източна Европа. С безплатна доживотна ¹ актуализацията на картите, вашите маршрути, POI точки и навигационна информация винаги ще са актуални. Новите карти са на разположение за изтегляне до 4 пъти годишно за целия живот на вашето устройство без да заплащате нищо допълнително.

Foursquare добавя много нови POIs
С толкова много данни, nüvi 2559LM EE прави лесно намеране на адреси и много POI - предприятията, магазини, ресторанти или други дестинации. Нашата POI база данни включва също точна, подходяща информация, получена от Foursquare. Сега, когато търсите, най-подходящият Foursquare резултат се появява в горната част на списъка. Това е един лесен начин за откриване на нови и популярни ресторанти, магазини и др.

Когато използвате Smartphone Link приложението с вашия nüvi 2559LM EE, можете чрез Foursquare да видите по-подробна информация за POI, включително оценки, ценови диапазон и часове на обслужване.

Garmin Real Directions
Шофирайте с увереност, дори когато сте извън мобилният обхват.

nüvi 2559LM EE предефинира "завой-по-завой" упътването с Garmin Real Directions. Лесен начин за разбиране на посоките на движение, ръководейки ви като приятел, като се използват разпознаваеми забележителности, сгради и светофари. Без повече стрес опитвайки се да четете имената на улиците. Вместо това, ще чуете ясно говори насоки, като "Завийте наляво след бензиностанцията. " Към момента не се предлага на български език.

Намерете точното място, до което искате да отидете

Функцията Direct Access улеснява навигирането до сложни дестинации, като летища и търговски центрове. Когато навигирате до мола, Direct Access дава допълнителна информация за местоположението за конкретни магазини вътре. Например, "Пристигане в Woodfield Mall. Anthropologie е вътре, на горното ниво. " Direct Access дори навигира в паркинги.

Ясни указания за шофиране, които можете да видите и чуете
Active Lane указания с гласови команди Ви подготвят за изход от магистралата или смяна на лентата. Когато наближите, ще видите анимиран модел с ярко оцветени стрелки с означаване на платното, в което трябва да се престроите, а гласовото указание ще Ви помогне допълнително. От птичи поглед ще видите кръстовището и пътния възел. Фотореалистичен изглед на пътния възел показва кръстовището и околния пейзаж така, както изглеждат те в действителност. Ярко оцветените стрелки показват препоръчителната лента за шофиране. nüvi 2559LM EE изобразява пътните знаци с реалистична графика.

Bluetooth съвместим
Синхронизирайте Bluetooth съвместимо устройство2, като например вашия смартфон, с nüvi 2559LM EE, за да говорите със свободни ръце чрез интегриран микрофон и говорител. Дори да приберете телефона си в жабката, джоба или в чантата, Вие ще можете да приемате и осъществявате повиквания без да махате ръцете си от волана или да отклонявате погледа си от пътя.

Smartphone Link съвместим
Smartphone Link е безплатно мобилно приложение, което свързва nüvi 2559LM EE с Android и iPhone смартфон. При свързване nüvi 2559LM EE използва Вашия тарифен план ³ за данни, за да споделяте информация - например къде сте паркирали, POI точни и вашето местоположение. С Smartphone Link приложението, удобно можете да изпратите места и адреси от телефона си направо на вашия nüvi.
Smartphone Link ви дава достъп до услуги в реално време Garmin Live Services⁴, полезна информация като времето и трафик ситуацията. Garmin Live Services са достъпни безплатно и чрез абонамент.

Повече информация с един поглед
nüvi 2559LM EE показва картата на екрана през цялото време, като се появява и допълнителна информация върху нея. За да получите повече информация, просто докоснете екрана. Докато шофирате по маршрута, навигатора постоянно ви информира за близки услуги, включително ресторанти, бензиностанции, болници и магазини. nüvi 2559LM EE показва ограничението на скоростта, текущата скорост и точния час на пристигане. С един бърз поглед, можете да прочетете името на улицата, по която се движите, като nüvi 2559LM EE показва и предупреждения за училищни зони.

Physical properties and performance
Physical dimensions 5.5 "W x 3.3" H x 0.7 "D (13.8 x 8.4 x 1.8 cm)
Display size, WxH 4.4 "W x 2.5" H (11.1 x 6.3 cm); 5.0 "diag (12.7 cm)
Display resolution, WxH 480 x 272 pixels
Display type multi-touch, capacitive, manual dual-orientation, WQVGA color TFT with white backlight
Weight 6.5 oz (184 g)
Battery rechargeable lithium-ion
Battery life up to 2 hours
class waterproof No
High-sensitivity receiver Yes
Headphone jack / audio output No

Maps & Memory
Preloaded street maps Yes
It includes lifetime map update Yes
View 3D buildings (displays buildings in 3 dimensions) No
Built-in memory internal solid state
Accepts data cards microSD card (not included)
Custom POIs (ability to add additional points) Yes
Waypoints / favorites / locations 1000
navigation functions
Street names (eg. ?? Turn ON ELM STREET in 200 m ??) Yes (Garmin Real Directions ??)
Voice-activated navigation (operate device with spoken commands) lack of Polish language No
Compliance with radio traffic reports No
Lifetime updates information about a traffic traffic (receive free lifetime traffic updates) No
Lane Assistant (shows correct lane) Yes
junction view (displays junction signs) Yes
Route avoidance (avoid highways, toll roads, etc. ). Yes
Compliance with XM NavTraffic & Radio in the USA No
Bluetooth Yes
Speed limit indicator (displays speed limit for most major roads in the US and Europe) Yes Продукт известен още и като Nüvi 2559 LM EE, Nüvi2559LMEE
Мнения

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^