Garmin nüvi 2599LMT-D GPS навигация

Офертите за продукта

515,90 лв
Безплатна доставка
В наличност
Още 3 оферти Затвори офертите
545,90 лв
575,90 лв
Описание
Подробна GPS навигация
5,0-инчов мултитъч дисплей с двойна ориентация
Подробни карти на Европа с безплатна доживотна актуализации на картата¹
Намерете нови и популярни ресторанти, магазини и още с Foursquare
Bluetooth технология за hands-free обаждания3
Гласовата активация ви позволява да запазите ръцете си на волана
За да видите интерактивно демо меню на nüvi 2599LMT-D EU натиснете тук.

Ярък дисплей
nüvi 2599LMT-D EU има ярък 5.0-инчов дисплей с мултитъч, така че да можете бързо да получите картина по-отблизо за всяка екранна информация. Двойно ориентирания диспей ви позволява да използвате nüvi 2599LMT-D EU в хоризонтално или вертикално полужение.

Подробни карти с безплатна актуализация
nüvi 2599LMT-D EU пристига с предварително инсталирана подробна карта на Европа. С безплатна доживотна ¹ актуализацията на картите, вашите маршрути, POI точки и навигационна информация винаги ще са актуални. Новите карти са на разположение за изтегляне за целия живот на вашето устройство без да заплащате нищо допълнително.

Foursquare добавя много нови POIs
С толкова много данни, nüvi 2599LM-D EU прави лесно намеране на адреси и много POI - предприятията, магазини, ресторанти или други дестинации. Нашата POI база данни включва също точна, подходяща информация, получена от Foursquare. Сега, когато търсите, най-подходящият Foursquare резултат се появява в горната част на списъка. Това е един лесен начин за откриване на нови и популярни ресторанти, магазини и др.

Когато използвате Smartphone Link приложението с вашия nüvi 2599LMT-D EU, можете чрез Foursquare да видите по-подробна информация за POI, включително оценки, ценови диапазон и часове на обслужване.

Най-доброто трафик решение от Garmin

Digital Traffic е най-доброто трафик решение достъпно от Garmin. Digital Traffic е бързо и безплатен2 - без разсейващи реклама и без абонаментни такси, за полезния живот на вашето устройство. Digital Traffic има голяма зона на покритие, който включва магистрали и второстепенни пътища.

На nüvi 2599LMT-D, предупреждения за трафика се визуализират отстрани на картата, така че картата за шофиране остава на екрана. Също така съобщенията за пътната обстановка се изговарят. Digital Traffic може да се активира гласово. Може да ви даде подробности за ситуацията, като например колко минути забаване да очаквате и ако има някакви възможни отклонения. Digital Traffic дори може да потвърди дали сте по най-бързия маршрут. Трафик информация се доставя направо на вашия nüvi - без необходимост от смартфон. Към момента Digital Traffic не се предлага на територията на България.

Garmin Real Directions
Шофирайте с увереност, дори когато сте извън мобилният обхват.

nüvi 2599LMT-D EU предефинира "завой-по-завой" упътването с Garmin Real Directions. Лесен начин за разбиране на посоките на движение, ръководейки ви като приятел, като се използват разпознаваеми забележителности, сгради и светофари. Без повече стрес опитвайки се да четете имената на улиците. Вместо това, ще чуете ясно говори насоки, като "Завийте наляво след бензиностанцията. " Към момента не се предлага на български език.

Намерете точното място, до което искате да отидете

Функцията Direct Access улеснява навигирането до сложни дестинации, като летища и търговски центрове. Когато навигирате до мола, Direct Access дава допълнителна информация за местоположението за конкретни магазини вътре. Например, "Пристигане в Woodfield Mall. Anthropologie е вътре, на горното ниво. " Direct Access дори навигира в паркинги.

Ясни указания за шофиране, които можете да видите и чуете
Active Lane указания с гласови команди Ви подготвят за изход от магистралата или смяна на лентата. Когато наближите, ще видите анимиран модел с ярко оцветени стрелки с означаване на платното, в което трябва да се престроите, а гласовото указание ще Ви помогне допълнително. От птичи поглед ще видите кръстовището и пътния възел. Фотореалистичен изглед на пътния възел показва кръстовището и околния пейзаж така, както изглеждат те в действителност. Ярко оцветените стрелки показват препоръчителната лента за шофиране. 2599LMT-D EU изобразява пътните знаци с реалистична графика.

Bluetooth съвместим
Синхронизирайте Bluetooth съвместимо устройство3, като например вашия смартфон, с nüvi 2599LMT-D EU, за да говорите със свободни ръце чрез интегриран микрофон и говорител. Дори да приберете телефона си в жабката, джоба или в чантата, Вие ще можете да приемате и осъществявате повиквания без да махате ръцете си от волана или да отклонявате погледа си от пътя.

Силата на Вашия глас
nüvi 2599LMT-D EU има луксозно гласово активиране на командите (на руски, английски, немски, испански и френски език). Говорете и вашето устройство интелигентно ще изпълнява командите, докато ръцете Ви са на волана за по-голяма безопасност. Разбира се, можете да активирате функциите и с помощта на сензорния интерфейс.

Smartphone Link съвместим
Smartphone Link е безплатно мобилно приложение, което свързва nüvi 2599LMT-D EU с Android и iPhone смартфон. При свързване nüvi 2599LMT-D EU използва Вашия тарифен план ³ за данни, за да споделяте информация - например къде сте паркирали, POI точни и вашето местоположение. С Smartphone Link приложението, удобно можете да изпратите места и адреси от телефона си направо на вашия nüvi.
Smartphone Link ви дава достъп до услуги в реално време Garmin Live Services⁴, полезна информация като времето и трафик ситуацията. Garmin Live Services са достъпни безплатно и чрез абонамент.

Повече информация с един поглед
nüvi 2599LMT-D EU показва картата на екрана през цялото време, като се появява и допълнителна информация върху нея. За да получите повече информация, просто докоснете екрана. Докато шофирате по маршрута, навигатора постоянно ви информира за близки услуги, включително ресторанти, бензиностанции, болници и магазини. nüvi 2599LMT-D EU показва ограничението на скоростта, текущата скорост и точния час на пристигане. С един бърз поглед, можете да прочетете името на улицата, по която се движите, като nüvi 2599LMT-D показва и предупреждения за училищни зони.

Добавете безжична камера за задно виждане
За пълно навигационно решение, сдвоете навигацията с BC 30 безжична камера за задно виждане (продава се отделно. Професионална инсталация се препоръчва). Веднъж свързана, лесно можете да видите, превозни средства, пешеходци и други пречки, точно на дисплея, докато се движите назад.

Physical & Performance
Physical dimensions 5.5"W x 3.3"H x 0.7"D (13.8 x 8.4 x 1.8 cm)
Display size, WxH 4.4"W x 2.5"H (11.1 x 6.3 cm); 5.0" diag (12.7 cm)
Display resolution, WxH 480 x 272 pixels
Display type multi-touch, capacitive, manual dual-orientation, WQVGA color TFT with white backlight
Weight 6.5 oz (184 g)
Battery rechargeable lithium-ion
Battery life up to 2 hours
High-sensitivity receiver

Maps & Memory
Preloaded street maps
Includes lifetime map updates
Built-in memory internal solid state
Accepts data cards microSD card (not included)
Custom POIs (ability to add additional points of interest)
Waypoints/favorites/locations 1000

Navigation Features
Speaks street names (e. g. "Turn right ON ELM STREET in 500 ft. ") Yes (with Garmin Real Directions)
Voice-activated navigation (operate device with spoken commands)
Traffic compatible (routes around traffic with a receiver and subscription) Yes (Digital 3D Traffic)
Lifetime traffic updates (receive free lifetime traffic updates) Yes (Digital 3D traffic)
Lane assist (guides to proper lane for navigation)
Junction view (displays junction signs)
Route avoidance (avoid highways, tolls etc. )
productSpecFeatureHandsFreeCall
Speed limit indicator (displays speed limit for most major roads in the U. S. and Europe) Продукт известен още и като nüvi 2599 LMT D, nüvi2599LMTD, nüvi 2599LMT D, nüvi2599LMT-D
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^