Garmin nuvi 58LMT GPS навигация

Garmin nuvi 58LMT GPS навигация

Този продукт не присъства сред предлаганите от партньорите ни.
Разгледайте изброените по-долу.
Последно известна цена (26.03.2017): 391,59 лв

Още интересни продукти

Описание


Бюджетна серия навигация за вашата кола
- Лесна за използване специализирана сателитна навигация с 5 инчов двойно ориентиран дисплей
- Предварително инсталирана карта на Европа с доживотно обновяване1 и трафик информация2
- Garmin Real Directions ви направлява като приятел, използвайки забележителности и светофари (към момента не се предлага на български език)
- Намерете нови и популярни ресторанти, магазини и други с Foursquare
- Direct Access улеснява навигирането до по-трудни дестинации, като молове и летища
- За да видите интерактивно демо меню на nüvi 58LMT натиснете тук.

Всеотдаен, лесен за използване при навигиране
nüvi 58LMT разполага със стилен и ярък 5.0-инчов дисплей с двойна ориентация, за използване в хоризонтално или вертикално положение. Той е лесен за използване GPS навигатор, който ви помага да стигнете от точка А до точка Б.

Безплатна доживотна актуализация на картата
Пътищата се променят. Фирми се отварят и затварят. 58LMT ви дава възможност да запазите вашето устройство в крак с времето с най-новите карти¹, които Garmin може да предложи, без никакви такси. Актуализации на картата също съдържат опресняване на интересните точки (POI), така че вашето nüvi може да даде резултати, които са по-актуални и имат по-голяма точност. С по-висока детайлност по пътищата и повече интересни точки, новите карти биха могли да бъдат по-големи по размер. В резултат на това обновяване на карти може да изисква microSD карта (продава се отделно).

Garmin трафик

nüvi 58LMT разполага с Garmin трафик, за да ви помогне да спестите време докато се движите. С трафика на Garmin, информацията остава на екрана през цялото време. Появяват се предупреждения за трафика директно на вашата карта заедно с гласови съобщения. Garmin трафик може да даде подробности за ситуацията, например колко минути закъснение да се очаква и ако се налагат заобикаляния. Можете да получите потвърждение, дали използвате или не най-бързия маршрут. Lifetime трафик информацията2 дава право на nüvi 58LMT да получават безплатно информация за трафика за полезния живот на устройството, без реклами и без абонаментни такси. Garmin трафик се доставя направо на вашия nüvi - без необходимост от смартфон.

Garmin Real Directions

nüvi 58LMT предефинира "завой-по-завой" упътването с Garmin Real Directions. Лесен начин за разбиране на посоките на движение, ръководейки ви като приятел, като се използват разпознаваеми забележителности, сгради и светофари. Без повече стрес опитвайки се да четете имената на улиците. Вместо това, ще чуете ясни насоки, като "Завийте наляво след бензиностанцията. '' Към момента не се предлага на български език.

Foursquare добавя милиони нови интересни точки

nüvi 58LMT прави лесно намерането на адреси и милиони POIs (интересни точки) - това са предприятия, магазини, заведения или други дестинации. Нашата POI база данни включва също точна, подходяща информация, получена от Foursquare. Сега, когато търсите, най-подходящият Foursquare резултат се появява в горната част на списъка. Това е един лесен начин за откриване на нови и популярни ресторанти, магазини и др.

Намерете точното място, до което искате да отидете

Функцията Direct Access улеснява навигирането до сложни дестинации, като летища и търговски центрове. Когато навигирате до мола, Direct Access дава допълнителна информация за местоположението за конкретни магазини вътре. Например, "Пристигане в Woodfield Mall. Anthropologie е вътре, на горното ниво. " Direct Access дори навигира в паркинги.

Навигирайте с лекота през сложни кръстовища
nüvi 58LMT има лентов асистент с визуализация на кръстовищата, като показва предстоящи кръстовища и използва ярко оцветени стрелки, за да покаже вашата препоръчителната лента.

По-лесно търсене, по-бързо намиране
nüvi 58LMT има поле за търсене, което прави лесно да намерите адреси и милиони интересни точки, само на едно място. Сега просто поставете категория (като "пица"), цял адрес ("123 East Road, Anytown") или подходящо име ("Старбъкс") и навигацията nüvi 58LM бързо връща резултатите.

Повече информация на вашата карта
Няма нужда да търсите трудни за разчитане или несъществуващи знаци; с един поглед към nüvi 58LMT, ще видите текущата улица. nüvi показва също ограниченията на скоростта, текущата скорост и очакваното време на пристигане.

С функцията напред, лесно можете да намерите места, които искате - като ресторанти, бензиностанции, банкомати и магазини- без да излизате от картата. Най-хубавото е, че функцията е персонализируема, така че винаги да се знае местоположението на любимите дестинации по маршрут.

Можете да получите достъп какво пртедстои напред и друга полезна информация от панела с инструменти на картата. Удобно останете на екрана на картата и все още намерете места напред, промените силата на звука и др.

Предупреждения за училищни зони
nüvi 58LMT издава звуков сигнал и показва на екрана предупреждение, когато наближите училищна зона. Ограничението за скоростта също се променя, за да отрази максималната скорост за училищната зона.

Добавете безжична камера за задно виждане
За пълно навигационно решение, сдвоете nüvi 58LMT с BC 30 безжична камера за задно виждане (продава се отделно. Професионална инсталация се препоръчва). Веднъж свързана, лесно можете да видите, превозни средства, пешеходци и други пречки, директно на дисплея, докато се движите назад.

Едно спиране за управление на устройството
Използвайте Garmin Express, за да поддържате вашето nüvi актуално. Garmin Express прави лесно актуализирането на карти и софтуер, трансфера на любими точки от и в устройството, както и инсталирането на безплатни персонализирани автомобили и гласове.

Dimensions, weight and power
Measurements 13.9 x 8.6 x 2.0 cm
Display size, W x H 11.1 x 6.3 cm (4.4 x 2.5 inches); Diagonal: 12.7 cm (5 inches)
Display resolution, W x H 480 x 272 pixels
Display type WQVGA TFT color display with white background lighting
weight 180 g
battery Lithium-ion battery
Battery life Up to 2 hours
Water resistance No
High-sensitivity GPS receiver Yes
Headphone output / audio output No

Cards and memory
Pre-installed cards Yes
Lifetime card updates Yes
3-D building view No
nMaps Guarantee
Integrated memory Built-in memory chip
Accepts memory cards MicroSD card (not included)
Custom POIs (additional POIs can be loaded) Yes
Waypoints / favorites / locations 1000

Navigation functions
Announcement of street names (eg "After 500 meters turn into the SONNENSTRASSE") Yes
True voice control (navigation and menu function with voice) No
Compatible with TMC traffic Yes
Lifetime traffic information Yes
Lane assistant (arrows show the right lane) Yes
Crossroads with traffic signs Yes
Avoiding routes (avoiding highways, toll roads, etc. ) Yes
Compatible with XM Navtraffic (with weather services) & radio for the USA No
Hands-free kit with wireless Bluetooth technology No
Tempolimits (shows the maximum allowed speed for most roads) Yes
Motorway POIs (restaurants, petrol stations and more) Yes
MP3 Player No

***Вградената карта Европа включва следните държави: Албания, Андора, Австрия, Азорските острови, Балеарско острови, Беларус, Белгия, Босна и Херцеговина, България, Канарските острови, Нормандски острови, Хърватия, Чешката република, Дания, Естония, Финландия, Франция, Френска Гвиана, Гваделупа, Германия, Гибралтар, Великобритания, Гърция, Унгария, Исландия, Ирландия, остров Ман, Италия, Латвия, Лихтенщайн, Литва, Люксембург, Македония (БЮРМ), Мадейра, Малта, Мартиника, Молдова, Черна гора, Холандия, Северна Ирландия, Норвегия, Полша, Португалия, Реюньон, Румъния, Сен Бартелми, Шотландия, Сърбия и Косово, Словакия, Словения, Испания, Швеция, Швейцария, Турция, Украйна, Уелс.

***В GPS навигаторa може да бъде инсталирана подробна пътна и offroad карта на България OFRM Geotrade.
Възможни са три разновидности:
OFRM Onetime - потребителят има право на едно безплатно обновяване на картата.
OFRM 2 години - потребителят има право на безплатно обновяване на картата за период от 2 години.
OFRM Lifetime - потребителят има право на доживотно безплатно обновяване на картата.
За повече информация и цени, моля обърнете се към наш представител!

Продукт известен още и като nuvi 58 LMT, nuvi58LMT
Мнения

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^