Garmin Oregon 750 (010-01672-24) GPS навигация

Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
Благодарение на усъвършенстваният нов дизайн на антената за по-добро сателитно приемане, Oregon 750 GPS и GLONASS ви дава точни и прецизни данни. Независимо дали сте на туризъм, колоездене, геокешинг, катерене, каране на каяк, езда или каквото и да, този солиден навигатор е готов за всичко. Той разполага с безжична връзка (Wi-Fi, Bluetooth и ANT +), Active Weather поддръжка с анимирани радарни наслагвания, 1-годишен безплатен BirdsEye Satellite Imagery абонамент и вграден 3-ос компас с барометричен алтиметър.

Намерете забавление с Geocaching. com
Безжичната свързаност към Geocaching. com на вашия Oregon прави по-лесно от всякога наслаждаването на геокешинга. Можете да настроите устройството автоматично да е в крак с най-новите кешовете. Без повече ръчно въвеждане на координати или отпечатване подробности за кеша на хартия.

Повече свързаност, по-малко сложност1
Разширените безжични възможности на Oregon 750 правят по-лесно от всякога актуализирането на софтуера, проверяването на времето2 и качването на приключенията ви на нашата Garmin Connect онлайн общност. Можете дори да споделяте данни чрез LiveTrack местоположение или геокеш откритията си чрез WiFi или смартфон. Смарт известията чрез Bluetooth свързаност с помощта на съвместим смартфон ви позволяват да получавате имейли, съобщения и сигнали директно на вашето устройство.

Направете снимка с географски маркери
Заснемайте локации и спомени с 8 мегапикселовата цифрова камера. Всяка снимка е с географски маркери автоматично, което ви позволява лесно да навигирате обратно към точно тази точка. Можете да качвате и споделяте любимите си снимки с приятели чрез Garmin Adventures , част от Garmin Connect онлайн общността.

Навигирайте по пътя
Oregon 750 предоставя цялостна навигация и проследяване, за да ви напътства, като се използва GPS и GLONASS плюс ABC (алтиметър, барометър и компас) сензорни възможности. Вграденият алтиметъра предоставя точни данни за надморската височина, за да следи изкачване и слизане, докато барометъра може да се използва за предвиждане на промени във времето, като показва краткосрочните тенденции в налягането на въздуха. 3-осния електронния компас ви дава точни насоки, без значение дали сте в движение или не. Освен това има и функция TracBack, за да ви помогне да навигирате обратно към началната си точка по същия път, по който сте минали. Можете също така да отбележат места, като например вашия къмпинг, превозно средство или други точки на интерес, към който искате да се върнете.

Насладете се на големия екран
Oregon 750 разполага с ярък, видим на силна слънчева светлина 3-инчов цветен сензорен дисплей с двойна ориентация за хоризонтален или вертикален изглед. Той лесно поддържа множество възможности за картографиране като BlueChart g2 HD за водна навигация или City Navigator за навигация завой-по-завой за шофиране. Издръжлив и с воден рейтинг IPX7, серията Oregon е създадена, за да доставя важните за картографиране и за проследяване данни, без значение в какви условия се намирате. Плюс това, можете дори да персонализирате дисплея на Oregon с безплатно сваляне от Garmin Connect IQ3.

Планирайте следващото си пътуване
Планирайте следващото си приключение с BaseCamp , софтуер, който ви позволява да разглеждате и организирате карти, точки, маршрути и тракове. Този безплатен софтуер за планиране дори ви позволява да създадете Garmin Adventures, който можете да споделяте с приятели, семейство или колеги онлайн. BaseCamp показва на екрана на вашия компютър всички топографски карти, съхранени на устройството, включително и контурни линии. Той също така може да прехвърля почти неограничен брой сателитни снимки на вашето устройство с помощта на включения абонамет за BirdsEye сателитни изображения.

1При свързване със съвместим смартфон. Вижте garmin. com/ble за съвместимост.
2Active Weather е на разположение в UK, Ирландия, Португалия, Испания, Франция, Германия, Белгия, Холандия, Люксембург, Швейцария, Дания, Норвегия, Швеция, Финландия, Австрия и Словения с частично покритие в Северна Италия.
3Приложения, уиджети и полета с данни ще бъдат въведени, когато те станат достъпни; Моля, проверете нашия уебсайт за текущи Connect IQ продукти.

Bluetooth думата и логото са регистрирани търговски марки, притежавани от Bluetooth SIG, Inc. Wi-Fi е регистрирана търговска марка на Wi-Fi алианс.

Physical & Performance
Physical dimensions 2.4" x 4.5" x 1.3" (6.1 x 11.4 x 3.3 cm)
Display size, WxH 1.5"W x 2.5"H (3.8 x 6.3 cm); 3" diag (7.6 cm)
Display resolution, WxH 240 x 400 pixels
Display type transflective color TFT touchscreen

Touchscreen
Weight 7.4 oz (209.8 g) with batteries
Battery rechargeable NiMH pack (included) or 2 AA batteries (not included); NiMH or Lithium recommended
Battery life up to 16 hours
Water rating IPX7
High-sensitivity receiver
Interface high-speed USB and NMEA 0183 compatible
Camera yes (8 megapixel with autofocus; digital zoom)
Barometric altimeter
Electronic compass Yes (tilt-compensated 3-axis)
Unit-to-unit transfer (shares data wirelessly with similar units) Yes (plus images and custom maps)
Maps & Memory

Basemap
Ability to add maps
Built-in memory 4 GB
Accepts data cards microSD card up to 32 GB (not included)
Custom POIs (ability to add additional points of interest)
Waypoints/favorites/locations 10,000
Routes 250
Track log 20,000 points, 250 saved tracks
Outdoor Features
Automatic routing (turn by turn routing on roads) Yes (with optional mapping for detailed roads)
Geocaching-friendly Yes (Paperless)
Custom maps compatible
Hunt/fish calendar

Sun and moon information
Tide tables Yes (with optional Bluechart)
Area calculation
Picture viewer
Garmin Connect
Garmin Connect compatible (online community where you analyze, categorize and share data) Продукт известен още и като Oregon 750 010 01672 24, Oregon7500100167224, Oregon 750 (010 01672 24), Oregon750010-01672-24, Oregon 750 (010-01672 24)
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^