Garmin zümo 395LM (010-01602-10) GPS навигация

Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
Създаден за приключения, роден за пътя
Garmin Adventurous Routingопцията за маршрути с много завой и планински местностите, които обичате - плюс ярък 4.3-инчов сензорен екран работещ и с ръкавици, който е лесен за четене и интуитивен за използване - zūmo 395LM е навигатор от който имате нужда.

Насладете се на музиката
Искате ли да имате собствена плейслиста с музика по време на каране? Вашето zūmo Ви позволява да контролирате музика и медия от съвместим MP3 плейър или смартфон2, директно на вашия сензорен дисплей.

Известия за водача
За да се подобри пътната информираността и насърчаване към по-безопасно каране, zūmo 345LM осигурява полезни сигнали за остри завои, промени в скоростта, железопътни прелези и пресичащи животни, училищни зони и още. Освен това, можете да получавате известия, когато сте на път да влезете в грешната посока на еднопосочна улица. Можете също така да получавате сигнали за близки червени светофари и камери за скорост¹. Плюс това, zūmo 345LM при по-дълго каране от няколко часа ще изкара перупрежение за почивка4 и потенциални места за отдих. Функцията Up Ahead Ви позволява лесно да видите места, представляващи интерес по маршрута Ви, без да се оставяте екрана с картата на вашия навигационен дисплей. Easy Route Shaping Ви позволява да добавите точка на картата, за да коригира маршрута си, така че можете да карате през предпочитани райони или да следвате конкретни пътища.

Без повече притеснения за горивото
Вграденият бордов компютър за гориво идва стандартно с вашия zūmo 395LM. Така че е лесно да се изчисли колко километри можете да карате преди резервоари Ви да свърши. Динамични известия за горивото ви подканват, когато дойде време за зареждане на гориво и дори Ви предлагат местоположения на бензиностанции. индикатор Индикатора за ограничение на скоростта ви позволява да знаете, кога е време да намалите скоростта. Плюс това цифров компас и база данни на мотоциклетни специфични точки на интерес (POIs) са на разположение, за да ви помогне да намерите ремонтни услуги, търговци и друго. Имате също така и сервизна история на вашето zūmo, за да Ви помогне да следите датите на сервизните услуги, пробег и извършено техническо обслужване на мотора Ви.

Насоки чрез лесно разпознаваеми забележителности
Garmin Real Directions на zūmo 395LM почти предефинират понятието "навигиране завой-по-завой. " В допълнение към изговарянето на имената на улиците, zūmo Ви предлага насоки използвайки разпознаваеми забележителности, сгради и светофари (например, "Завийте надясно след червената сграда "). И благодарение на данните от Foursquare, zūmo е предварително зареден с милиони нови и популярни места, който да изследвате.

Безплатна доживотна актуализация
zūmo 395LM включва безплатни актуализации5 на картата на Европа за полезния живот на вашето устройство, така че маршрутите отразяват най-съвременните точки на интерес и карти на разположение.

Навигационно инструменти
Lane Assist с визуализация на кръстовищата показва кръстовища и възли по маршрута ви, за да улесни навигирането през сложни преходи. Ярко оцветени стрелка на дисплея на zūmo показват правилното платно за заемане, за следващата ви маневра. Освен това функцията TracBack на zūmo ви позволява да се движите по същия маршрут, по който сте минали.

Следете налягането в гумите
За допълнителна защита на пътя, zūmo 395LM е съвместим със сензора за следене на налягането в гумите (TPMS, продава се отделно). Един сензор се изисква за всяка гума и ще работи само с метален вентил. Сензора използва безжична технология за предаване на данните за налягането в гумите, което ви позволява да го видите в реално време на вашия zūmo дисплей .

VIRB камера съвместимост
За записване на пътя пред вас, zūmo 395LM е съвместим със серията Garmin Virb HD екшън камери (продават се отделно). Дистанционно управление на Virb - пускане и спиране на записа - всичко от вашия zūmo дисплей.

Актуализации и екстри
Използвайте Garmin Express , за да поддържате zūmo 345LM актуален. Garmin Express прави лесно актуализирането на картите и софтуера, прехвърлянето на любими от и до устройства и инсталиране на безплатни персонализирани превозни средства и гласове.

¹Червени светофари и камери за скорост не са налични във всички региони.
³Музикалният и медия контрол работа с iPhone 4S или по-нов и Ipod touch 2-ро поколение или по-нов.
4Предупреждението за умора се активира след дълги периоди на каране без никакви дълги спирки по маршрута.
5Доживотно обновяване на картите - правила и условия
6Не е предназначено за автомобилна употреба.

iPhone и iPhone touch са регистрирани търговски марки на Apple. Foursquare е регистрирана търговска марка на Foursquare Labs, Inc.

Physical & Performance
Physical dimensions 5.12"W x 3.7"H x 1.18"D (13.0 x 9.4 x 3.0 cm)
Display size, WxH 3.7"W x 2.2"H (9.4 x 5.6 cm); 4.3" diag (10.9 cm)
Display resolution, WxH 480 x 272 pixels
Display type WQVGA color TFT with white backlight
Weight 9.5 ounces (270 g)
Battery rechargeable lithium-ion
Battery life up to 7 hours
Water rating IPX7
High-sensitivity receiver
Headphone jack/audio line-out
Maps & Memory
Preloaded street maps
Includes lifetime map updates
nüMaps Guarantee
Built-in memory internal solid state
Accepts data cards microSD card (not included)
Custom POIs (ability to add additional points of interest)
Waypoints/favorites/locations 1000
Navigation Features
Speaks street names (e. g. "Turn right ON ELM STREET in 500 ft. ")
Lane assist (guides to proper lane for navigation)
Junction view (displays junction signs)
Route avoidance (avoid highways, tolls etc. )

Speed limit indicator (displays speed limit for most major roads in the U. S. and Europe)
View upcoming points of interest along route
MP3 player
Additional
Additional
Garmin Adventurous Routing: yes
Rider Alerts: yes
Helmet Law Notifications: yes
Trip Planner: yes
Trip Log: yes
Wireless ANT+ technology: yes
Tire pressure monitor system: yes; individual sensors sold separately
Power supplied to device power cable should be capable of up 12 V (typical) and up to 1 A. zūmo device power consumption is 5 V; 2 A. Продукт известен още и като zümo 395 LM 010 01602 10, zümo395LM0100160210, zümo 395LM (010 01602 10), zümo395LM010-01602-10, zümo 395LM (010-01602 10)
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^