Garmin Zümo 595 LM (010-01603-10) GPS навигация

Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Създаден за приключения, роден за пътя
Garmin Adventurous Routingопцията за маршрути с много завой и планински местностите, които обичате - плюс ярък 5-инчов сензорен екран с двойна ориентация работещ и с ръкавици, който е лесен за четене и интуитивен за използване - zūmo 595LM е навигатор от който имате нужда.

Останете свързани
Какво се случва по пътя пред вас? zūmo 595LM може да ви свърже към метеорологични радари и трафик информация чрез безжичното приложение Smartphone Link7. Това приложение позволява също LiveTrack функция, която позволява на приятели ви да следят вашето местонахождение в реално време.

Насладете се на музиката
Искате ли да имате собствена плейслиста с музика по време на каране? Вашето zūmo Ви позволява да контролирате музика и медия от съвместим MP3 плейър или смартфон2, директно на вашия сензорен дисплей.

Известия за водача
За да се подобри пътната информираността и насърчаване към по-безопасно каране, zūmo 345LM осигурява полезни сигнали за остри завои, промени в скоростта, железопътни прелези и пресичащи животни, училищни зони и още. Освен това, можете да получавате известия, когато сте на път да влезете в грешната посока на еднопосочна улица. Можете също така да получавате сигнали за близки червени светофари и камери за скорост¹. Плюс това, zūmo 345LM при по-дълго каране от няколко часа ще изкара перупрежение за почивка3 и потенциални места за отдих. Функцията Up Ahead Ви позволява лесно да видите места, представляващи интерес по маршрута Ви, без да се оставяте екрана с картата на вашия навигационен дисплей. Easy Route Shaping Ви позволява да добавите точка на картата, за да коригира маршрута си, така че можете да карате през предпочитани райони или да следвате конкретни пътища.

Без повече притеснения за горивото
Вграденият бордов компютър за гориво идва стандартно с вашия zūmo 595LM. Така че е лесно да се изчисли колко километри можете да карате преди резервоари Ви да свърши. Динамични известия за горивото ви подканват, когато дойде време за зареждане на гориво и дори Ви предлагат местоположения на бензиностанции. индикатор Индикатора за ограничение на скоростта ви позволява да знаете, кога е време да намалите скоростта. Плюс това цифров компас и база данни на мотоциклетни специфични точки на интерес (POIs) са на разположение, за да ви помогне да намерите ремонтни услуги, търговци и друго. Имате също така и сервизна история на вашето zūmo, за да Ви помогне да следите датите на сервизните услуги, пробег и извършено техническо обслужване на мотора Ви.

Насоки чрез лесно разпознаваеми забележителности
Garmin Real Directions на zūmo 595LM почти предефинират понятието "навигиране завой-по-завой. " В допълнение към изговарянето на имената на улиците, zūmo Ви предлага насоки използвайки разпознаваеми забележителности, сгради и светофари (например, "Завийте надясно след червената сграда "). И благодарение на данните от Foursquare, zūmo е предварително зареден с милиони нови и популярни места, който да изследвате.

Безплатна доживотна актуализация
zūmo 595LM включва безплатни актуализации5 на картата на Европа за полезния живот на вашето устройство, така че маршрутите отразяват най-съвременните точки на интерес и карти на разположение.

Навигационно инструменти
photoReal Junction View показва реалистични изгледи на пътни възли и кръстовища по маршрута ви, за да улесни навигирането през сложни възли. Ярко оцветени стрелка на дисплея на zūmo, заедно с полезни гласови указания, ще покажет правилното платно за заемане, необходимо за следващата ви маневра. zūmo 595 показва 3D терен и информация за надморската височина. Освен това функцията TracBack на zūmo ви позволява да се движите по същия маршрут, по който сте минали.

Следете налягането в гумите
За допълнителна защита на пътя, zūmo 595LM е съвместим със сензора за следене на налягането в гумите6 (TPMS, продава се отделно). Един сензор се изисква за всяка гума и ще работи само с метален вентил. Сензора използва безжична технология за предаване на данните за налягането в гумите, което ви позволява да го видите в реално време на вашия zūmo дисплей .

VIRB камера съвместимост
За записване на пътя пред вас, zūmo 395LM е съвместим със серията Garmin Virb HD екшън камери (продават се отделно). Дистанционно управление на Virb - пускане и спиране на записа - всичко от вашия zūmo дисплей.

Актуализации и екстри
Използвайте Garmin Express , за да поддържате zūmo 345LM актуален. Garmin Express прави лесно актуализирането на картите и софтуера, прехвърлянето на любими от и до устройства и инсталиране на безплатни персонализирани превозни средства и гласове. Плюс това, за допълнителна гъвкавост, zūmo 595LM също така идва с автомобилно монтажно и захранващ кабел - в допълнение към своя мотоциклетен монтаж - така че да можете да го използвате и във вашият автомобил.

¹Червени светофари и камери за скорост не са налични във всички региони.
³Музикалният и медия контрол работа с iPhone 4S или по-нов и Ipod touch 2-ро поколение или по-нов.
4Предупреждението за умора се активира след дълги периоди на каране без никакви дълги спирки по маршрута.
5Доживотно обновяване на картите - правила и условия
6Не е предназначено за автомобилна употреба.

iPhone и IPod touch са регистрирани търговски марки на Apple. SPOTIFY и логото на SPOTIFY са сред регистрираните търговски марки на Spotify AB. Съвместимост с мобилни устройства се изисква, когато има такива, вижте Garmin. com. Foursquare е регистрирана търговска марка на Foursquare Labs, Inc.

Physical & Performance
Physical dimensions 5.9"W x 3.8"H x 1.3"D (14.9 x 9.7 x 3.3 cm)
Display size, WxH 4.25"W x 2.55"H (10.8 x 6.5 cm); 5.0" diag (12.6 cm)
Display resolution, WxH 800 x 480 pixels
Display type Transflective
Weight 13.2 ounces (374.5 g)
Battery Rechargeable lithium-ion
Battery life Up to 4 hours
Water rating IPX7
High-sensitivity receiver
Headphone jack/audio line-out
Maps & Memory
Preloaded street maps
Includes lifetime map updates
nüMaps Guarantee
Yes

Built-in memory Internal solid state
Accepts data cards microSD card (not included)
Custom POIs (ability to add additional points of interest)
Waypoints/favorites/locations 1000
Navigation Features
Speaks street names (e. g. "Turn right ON ELM STREET in 500 ft. ")
Lane assist (guides to proper lane for navigation)
Junction view (displays junction signs)
Route avoidance (avoid highways, tolls etc. )

Speed limit indicator (displays speed limit for most major roads in the U. S. and Europe)
View upcoming points of interest along route
MP3 player
Additional
Additional
Trip Planner: Yes
Trip Log: Yes
Tyre pressure monitor system: Yes, will support up to 4 tires; individual sensors sold separately
Curvy Roads routing: Yes
Dual orientation display: Yes
Round Trip: Yes
Bluetooth Smart (BLE): Yes
Service History Log: Yes
VIRB Control: Yes
Track Support: yes
Custom Map Support: Yes
TOPO Map Support: Yes
Spotify Support: Yes (with compatible phone)
Removable Battery: Yes
Up Ahead: Yes
Device requires 12V (typically) and up to 1A from power cable. zūmo device power consumption is 5V; 2A.

Продукт известен още и като Zümo 595 LM 010 01603 10, Zümo595LM0100160310, Zümo 595 LM (010 01603 10), Zümo595LM010-01603-10, Zümo 595 LM (010-01603 10)
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^