AEG Настолна игра Mercante - стратегическа

 

AEG Настолна игра Mercante - стратегическа

109,90 лв
Информация в магазина
към магазина »
homevision.bg
Описание
Голям град като многонаселения Tempest разчита на всекидневните доставки на провизии и храни, а най-богатите ешалони на обществото изискват най-новите благини и лукс почти толкова често. Доминирането над тази шумна търговия е крайната цел на всеки търговец в града. В Mercante контролираш търговска къща. Разположи доверени агенти да купуват стока от пристигащи кораби и ги продавай на най-доходните пазари. Трябва да правиш и още - от "съблазняване" сенатори към пълна склонност до претендиране за твоето правно място на връхната търговска точна в Tempest. Имаш ли бизнес проницателност и безпощадност за да се изкатериш на върха?Проектирана за 3ма до 5ма играчи, Mercante е игра за икономическо воюване. В началото на играта, всеки играч контролира един склад и двама агенти. На всеки ход, стоката се купува на търг и се складира в склада за продажба на различните пазари когатому е времето. Играчите се състезават да натрупат крони за да финансират операциите си и сенаторските си услуги (victory points) за да спечелят играта. Играчът, който е събрал най-много пари и услуги ще контролира цялата търговия в Tempest !

Mercante е част от споделената вселена Tempest, която включва още:  Love Letter ,   Canalis ,   Dominare ,   Courtier  и  Patronize
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.