AEG Настолна игра Nightfall - стратегическа

AEG Настолна игра Nightfall - стратегическа

Този продукт не присъства сред предлаганите от партньорите ни.
Разгледайте изброените по-долу.

Още интересни продукти

Описание
Слънцето се оттегли от земята. Вече стана повече от седмица откакто последния лъч светлина блесна върху хоризонта и хаоса започна. Хората се страхуват за съществуването си докато учените се затрудняват да обяснят феномена. Докато не дойдоха те...
Съществата на мрака - вампири, върколаци и таласъми почнаха да се появяват навсякъде, а целта им е да завземат този нов мрачен свят! Nightfall - бърза, яростна и все пак забавна deck-building игра от Alderac Entertainment Group. Разполага с директни "head-to-head" сражения, впечатляващи илюстрации и уникални механики от David Gregg.
Преди да започне играта се определят картите, които ще се купуват и от кой. По време на този процес играчите избират по 2 карти от сета за техни лични архиви, също избират карти за Common зоната. Картите, които са в личен архив могат да се купят само от играча, който ги е изтеглил. В центъра на Nightfall е верижната механика, разработена частично от потребители на BoardGameGeek. Всяка карта има основен цвят и два свързващи цвята. Ако успееш да съвпаднеш основния цвят на карта с някой и свързващите цветове на предходните карти, можеш да ги свържеш. Когато е стартирана "верига", играчите получават възможност да свържат допълнителни карти към веригата си по време на хода.
Идеята на Nightfall е да се нанесат "рани" в дековете на опонента и да се приключи играта с най-малко "рани" в дек. Но внимавай, колкото повече "рани" има даден играч, толкова повече се "настървява", а дека му работи по-бързо, което значи, че срещу теб ще дойдат повече карти и по-големи вериги!
Мнения

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.