AEG Настолна игра Romance Of The Nine Empires - 15th Anniversary Championship Edition

AEG Настолна игра Romance Of The Nine Empires - 15th Anniversary Championship Edition

74,90 лв
 

AEG Настолна игра Romance Of The Nine Empires - 15th Anniversary Championship Edition

74,90 лв
Информация в магазина
към магазина »
homevision.bg
Описание
Кънтърмей: Гобленът на Световете, кръстопътя на цивилизации отвъд представите.
След хилядогодишна война Кънтърмей умира. Битки, проклятия, извънземни паразити, демонично влияние и други опасности погубиха повечето от планетата. Храната свършва, а заплахата от умиране от глад наближава. Единствения начин да се спаси Кънтърмей е да се изгради неоспорим контрол. До тогава армиите ще маршируват, ще се хранят с постоянно намаляващата храна докато потъпкват земи и поля, превръщайки ги в кална пустиня с ботушите си.
Можеш ли да спасиш Кънтърмей от неизбежна гибел? Romance of the Nine Empires е интерактивна игра с карти за събиране(CCG) базирана във измисления фентъзи свят Кънтърмей. В играта играчите командват една от деветте напълно различни непримирими фракции като стиймпънк извънземни, кръстоносния поход на превръщането на тъмния бог-крал, изместените американски войници от втората световна война и надигналата се империя от мъртви за да разширят територията си или да защитават империите си. През измислените 15 години история, играчите са оформили историята на Кънтърмей през индивидуалните си и съвсместни начинания, а резултатите са рефлектирани в записките и настоящите сведения за империите. Тази концепция е инспирирана от Legend of the Burning Sands CCG, която пък на свой ред е базирана на Legend of the Five Rings CCG - в тези игри в реално време, резултатите от турнирите афектират самата история в бъдещите разширения.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.