AEG Разширение за настолна игра Nightfall - Blood Country

 

AEG Разширение за настолна игра Nightfall - Blood Country

61,90 лв
Информация в магазина
към магазина »
homevision.bg
Описание
Падали са градове, други са издържали, но отвъд тази протекция хората трябва да се изправят срещу съществата от мрака по техен начин. В беззаконната провинция на Nightfall, зверовете могат да опустошават като никога досега. Nightfall - Blood Country - експанжън за Nightfall , включва нови вампири, върколаци, ловци и таласъми. Blood Country също въвежда иновативни способности за "раните" правейки нови ефекти отвъд тези от картите!
Всяка карта има основен цвят и два свързващи цвята. Всяка карта има основен цвят и два свързващи цвята. Ако успееш да съвпаднеш основния цвят на карта с някой и свързващите цветове на предходните карти, можеш да ги свържеш. Когато е стартирана "верига", играчите получават възможност да свържат допълнителни карти към веригата си по време на хода.
Идеята на Nightfall е да се нанесат "рани" в дековете на опонента и да се приключи играта с най-малко "рани" в дек. Но внимавай, колкото повече "рани" има даден играч, толкова повече се "настървява", а дека му работи по-бързо, което значи, че срещу теб ще дойдат повече карти и по-големи вериги!Blood Country е експанжън и изисква Nightfall или Nightfall - Martial Law за да се играе.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.