SEGA Alpha Protocol The Espionage RPG (Xbox 360)

Още подобни стоки от най-популярните

Още стоки марка SEGA: SEGA Игри програми

Описание
ПлатформаXbox 360
Игра типРолева игра (RPG)

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Лоялността има своята цена и никой не съзнава това по-добре от агентMichael Thorton. Талантливият млад агент е отхвърлен от собственото сиправителство. И единствения , който може да предотврати предстоящакатастрофа с международни последици. Как ще се развият събитията зависиизцяло от решенията и действията на играча. Пригответе се за единсъвременен шпионски екшън трилър с дълбоки RPG елементи и развръзка, която зависи изцяло от вас.

  • Подбирайте внимателно думите и действията си – винтерактивния свят на Alpha Protocol всяка ваша реплика и действие иматпоследствия както за вас, така и за вашите врагове и приятели, и могатда променят вашите отношения, история, развръзка и разбира се – да виизпратят на специални мисии.
  • Развийтеагент Thorton по избран от вас начин , избирайки различни техникиза близък бой, умения по стрелба, познания за разнообразни шпионскиприспособления и сами определете стила си на игра.  
  • Изберете оръжията и приспособленията , които съответстват на задачите и обучението ви и ги персонализирайте сразлични приставки и допълнения, за да се сдобиете с оптималния арсенал.
  • На кого имате доверие? – формирайтесъюзи с развитието на истрорият посредством своите действия и диалози сразлични персонажи – приятелски или враждебно настроени. Изпълнявайтеразлични задачи и получете достъп до нови оръжия и оборудване. Помнетеприятелите си и изберете кога да им се доверите.   
  • Изберете своята мисия – ще оставите литерористи да се измъкнат, преследвайки важни улики. Подчинете се назаповедите или отстранете цели на база на вашия собствен морален компас. Изберете своя път и го следвайте. В Alpha Protocol няма правилни игрешни решения – всеки играч само определя как ще се развие неговатаистория.
Продукт известен още и като Alpha Protocol The Espionage RPG Xbox 360, AlphaProtocolTheEspionageRPGXbox360
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^