SEGA Shogun Total War [Gold Edition] (PC)

Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
ПлатформаPC
Игра типСтратегия

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Този специален Gold Edition пакет включва: Играта Shogun: Total War и официалното й допълнение Mongol Invasion на един DVD-ROM диск.

Shogun: Total War
Япония. VI век. Ерата на вътрешните войни.
Земята е разкъсана от военначалниците, всеки от които има парещата амбиция да стане единствен предводител на Япония - да бъдете провъзгласен за Шогун. Вие сте един от тях.
Заобиколен сте от хиляди верни войнци, нацията чака да бъде завладяна, в сенките се спотайват нинджи-убиййци очакващи вашите заповеди. Голямата игра за трона на Япония започва...
Използвайте карти и шпиони за да планирате развоя на събитията. Зазадравете и развийте икономиката, за да можете да построите могъщи крепости и да обучите огромна армия. Покрийте се с чест и слава и привлечте на своя страна съюзници - но внимавайте на кого се доверявате. След това посрещнете лице в лице противниците си в епична битка, за която до сега не е измислено определение.

Уникалната комбинация от стратегия и ексшън на бойното поле в реално време ще ви въведе в този див период на кървави войни от историята повече отколкото предполагате.
Лесно командване на войсковите части - контролирайте хиляди самураи в изцяло триизмерни играбни пространства. Само щракнете с мишката и ще видите как цели армии маневрират върху бойното поле.
Развийте икономикта си, установете търговски връзки и стратегически алианси, организирайте шпионска мрежа и поръчайте атентати.
Използвайте мъдростта на Сън Цу за да контролирате силните и слабите страни на бойците си, както и бойния ред, морала, умората, терена, времето и укрепването на позициите.
100% автентичност - Япония от 16 век е пресъздадена перфектно.
"Опознайте себе си и врага, и никога няма да познаете поражението дори в сто битки" - Сун Дзъ

Minimum:

Pentium 233 MHz
32 MB RAM
Windows 95/98
4 MB Video Card
4x CD-ROM drive
and 500 MB hard-drive Продукт известен още и като Shogun Total War Gold Edition PC, ShogunTotalWarGoldEditionPC, Shogun Total War [Gold Edition] ( PC)
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^