Square Enix Thief [Game of the Year Edition] (PS4)

Офертите за продукта

Описание
ПлатформаPlaystation 4

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Thief GOTY включва следното допълнително съдържание:

Predator Booster Pack.
Ghost Booster Pack.
Opportunist Booster Pack.
The Bank Heist DLC.
The Forsaken - Challenge Map.
Изкусният крадец Гарет (Garrett) излиза от сенките на Града. На това опасно място, където стражата на Барона сее страх и потисничество, уменията му са единственото, на което може да разчита. Дори най-предпазливите граждани и най-добре охраняваните им притежания не са в безопасност, когато той е наблизо. С избухването на въстание в Града Гарет се озовава заплетен в непрекъснато разрастващ се конфликт. Предвождани от Орайън (Orion) - гласът на народа, тиранизираните граждани ще направят всичко по силите си, за да си отвоюват Града от хватката на Барона. Революцията е неизбежна. Ако Гарет не се намеси, улиците ще се облеят в кръв и Градът ще бъде разкъсан.

Вие сте изкусния крадец Гарет: влезте в ролята на Гарет - мрачен и самотен крадец с ненадминати умения. Най-дръзките обири, най-недостъпната плячка, най-добре пазените тайни: нищо не е извън възможностите ви!
Градът е във ваши ръце: Изследвайте измъчения Град от сенчестите му задни улички до височините на покривите. Промъквайте се в къщите на богаташите, прониквайте в най-добре охраняваните имения и се спотаявайте на всеки мрачен ъгъл… незабележим и недосегаем.
Изберете подход: Използвайте арсенала на Гарет, за да поваляте охраната с палка, като изстреляте някоя от многото видове стрелички или като използвате новопридобитите му фокус способности, за да манипулирате околната среда и да надхитрявате противниците. Какъв тип крадец ще бъдете?
Увлекателна по неповторим начин: слейте се със света благодарение на революционните визуални елементи и на наистина осезаемото и реалистично преживяване от първо лице. Като се възползва от невероятните технически възможности на платформите от следващо поколение, THIEF ви дава възможност да се потопите в атмосферата на играта чрез гледки, звуци и изкуствен интелект. Продукт известен още и като Thief Game of the Year Edition PS 4, ThiefGameoftheYearEditionPS4, Thief [Game of the Year Edition] (PS 4)
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^