Philips InSight B120

Philips InSight B120

Този продукт не присъства сред предлаганите от партньорите ни.
Разгледайте изброените по-долу.
Последно известна цена (12.06.2017): 299,00 лв

Още интересни продукти

Описание
Производител: Philips
Модел: InSight B120


Бърза настройка на Wi-Fi бебефона чрез QR код

Настройката е лесна с приложението InSight. Сдвоете безжичния HD бебефон InSight с вашата Wi-Fi мрежа чрез изобретателната настройка с QR код. Приложението ще генерира QR код за настройките на домашната Wi-Fi мрежа. Дръжте вашия iPhone/iPad с QR кода пред лещата на бебефона и бебефонът автоматично ще се сдвои с Wi-Fi мрежата, лесно и моментално. Можете дори да зададете имена на бебефоните, за да ги разпознавате лесно.

Шифрована директна връзка с мрежата

Шифрована директна връзка с мрежата за гарантирана сигурност
Безжичният монитор InSight използва изключително надеждно шифроване, за да ви гарантира поверителност по всяко време. Той използва уникален ключ за шифроване всеки път, когато осъществява връзка, за сте надеждно защитени, докато се грижите за сигурността на любимите си хора.

Видео с HD качество за кристално чист образ

Безжичният HD бебефон InSight ви позволява да наблюдавате бебето с ясен образ. Видеото се показва с високата разделителна способност 720p. "720" обозначава броя хоризонтални редове, който определя разделителната способност на екрана. "p" означава "прогресивно сканиране", или последователна поява на линиите във всеки кадър. С разделителната способност 720p картината е по-рязка и реалистична.

Говорете от вашия iPhone/iPad

Говорете на бебето от вашия iPhone/iPad
С безжичния HD бебефон InSight можете да говорите на бебето си, когато пожелаете. Просто натиснете "talk" на вашия iPhone/iPad и му изпейте приспивна песничка. И гледайте как се унася в сън, успокоено от гласа ви.

Споделяне на картината от мониторите в режим за много потребители

Споделяйте картината от мониторите със съпруга, семейството и приятелите си, и дори с детегледачката си. InSight работи с приложение, което ви позволява да споделяте картината от всеки монитор с още двама души, за да имат и те достъп до аудио и видео на живо чрез техните iPhone/iPad. Можете и да надстроите приложението, за да споделяте монитора с до 10 човека.

Режим за нощно виждане

Режим за нощно виждане, за да виждате бебето ясно в тъмнината
Режимът за нощно виждане ви позволява да виждате любимото личице на вашето мъниче в тъмното. На тъмно се включва инфрачервената светлина на бебефона, която му позволява да предава ясно черно-бяло видео. Режимът за нощно виждане се включва и изключва автоматично, но можете да го регулирате и ръчно.

Предупреждения чрез телефона при откриване на шум или движение

Невъзможно е да предвидите кога би могло да се случи нещо с бебето ви. Безжичният HD бебефон InSight наблюдава непрекъснато с регулируеми нива за реакция на шум и движение и ви уведомява незабавно. Автоматично получавате съобщения на вашия iPhone/iPad при засичане на шум или движение.

Сензор за температура и влажност

Наблюдение в реално време със сензора за температура и влажност
Безжичният HD бебефон InSight има сензори за температура и влажност, които показват стойностите им на вашия iPhone/iPad. Сензорът за влажност измерва нивото на влажността, като например отчита кога въздухът е сух и може да раздразни гърлото на бебето. Приложението дори ви предупреждава, когато температурата е прекалено висока или ниска и когато въздухът е прекалено сух или влажен. Настройките за диапазон на температурата и влажността могат да се регулират.

Захранващи кабели и монитор без PVC и BFR

Безжичният HD бебефон InSight не съдържа бромирани забавители на пламъка (BFR) и поливинилхлорид (PVC). Той е в съответствие със стриктните стандарти за безопасност на приборите за деца и е абсолютно безопасен за бебето, устойчив и екологичен.
Без PVC и BFR

Наблюдавайте бебето чрез 3G/WiFi/4G мрежи

Наблюдавайте бебето си на iPhone с безплатното приложение, работещо с WiFi/3G/4G мрежи
Безжичният HD бебефон InSight ви позволява да наблюдавате бебето си на iPhone/iPad, където и да сте. Изтеглете безплатното приложение на Apple и конфигурирайте безжичния бебефон InSight, за да имате достъп до поточно предаваното видео чрез вашия iPhone/iPad, където и да сте, чрез 4G LTE, 3G или Wi-Fi мрежите. Няма ограничения къде и как ще гледате любимото си мъниче.

Wi-Fi бебефон за поставяне навсякъде в дома

Радвайте се на пълно спокойствие с безжичния бебефон InSight. Той се свързва с Wi-Fi мрежите 801.11 b/g/n. Поставете бебефона в стаята на детето и наблюдавайте и слушайте бебето си директно от вашия iPhone/iPad, където и да сте.

Чувате постоянно бебето си, дори когато телефонът ви е заключен

Безжичният HD бебефон InSight гарантира непрекъснато поточно предаване на звук, дори когато вашият iPhone/iPad е заключен, поставен или се зарежда.

Продукт известен още и като InSight B 120, InSightB120
Мнения

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^