Mitsubishi SRK / SRC 50 HE-S Климатици

Mitsubishi SRK / SRC 50 HE-S Климатици

Този продукт не присъства сред предлаганите от партньорите ни.
Разгледайте изброените по-долу.
Последно известна цена (24.12.2016): 1 468,70 лв

Още подобни стоки от най-популярните

Още стоки марка Mitsubishi: Mitsubishi Климатици

Описание
ТипСтенен сплит
Инвертор Не

Охлаждане

Ефективност при охлажданеA
Максимална мощност на охлаждане4.7 кВт

Отопление

Ефективност при отоплениеA
Максимална мощност на отопление5.3 кВт

Вътрешно

Вътрешно ниво на шум34 dB

Външно

Външно ниво на шум52 dB

Размери

Ширина (вътр. тяло)84 см
Височина (вътр. тяло)29.8 см
Дълбочина (вътр. тяло)25.9 см
Тегло (вътр. тяло)12 кг
Ширина (външно тяло)85 см
Височина (външно тяло)64 см
Дълбочина (външно тяло)29 см
Тегло (външно тяло)44 кг

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

- Филтри - естествен ензимен филтър, фотокаталитичен миещ се филтър, 24 часов йонизатор. - Удобни функции - автоматичен режим, Hi Power. - Удобни функции на въздушният поток - автоматичен контрол на клапите, ръчнопозициониране на клапите, режим swing. - Практични и икономични функции - икономичен режим, режим изсушаване, таймер. - Функции за поддръжка и предпазване - микрокомпютърно обезскрежаване, самодиагностика. - Други - Back-up switch, автоматичен рестарт след възстановяване на захранването, фосфоресциращ бутон на дистанционното управление.

Висока ефективност
С грижа за околната среда
Няколко радикални промени в дизайна и инженеринговото развитие допринасят за пълното усъвършенстване в енергийната ефективност и грижата за околната среда.
Употреба на безоловни спойки в съгласие с RoHS директива.
/Oграничение на употребата на опасни вещества/
За да се избегне замърсяването на околната среда с опасни вещества, продуктите от новата серия използват безоловни спойки. Употребата им се считаше за трудноприложима, поради изискваната по-висока температура на спояване, което от своя страна водеше до намаляване на надеждността на спойките, но безолният метод на спояване, позволява висока надежждност и качество на електронните платки.
Употреба на R410A
Всички модели от новата серия използват новия хладилен агент R410A, който се характеризира с нулев коефициент на въздействие върху озоновия слой.
Високо ниво на енергоспестяване
Високо технологичното изпълнение и отличното енергоспестяване се постигат чрез увеличаване на капацитета на топлообменника и използването на високоефективен правтоков (DC) мотор и др.
Най-високи нива на коефициенти на преобразуване (СОР) в индустрията
Всички модели от ZIX и ZE сериите отговарят на стандарт клас А - най-високо ниво на спестяване.

Бърз и високоефективен контрол
DC РАМ инвертор
Инверторната система има редица предимства пред системата с постоянна скорост. Например, вариращата скорост на компресора осигурява бързо затопляне след включване и по-бързо постигане на зададената температура. Тогава климатизаторът може да забави оборотите на компресора, за да спести енергия, без това да нарушава комфорта ви. Компресорът е задвижван от DC мотор, което осигурява по-добри параметри на работа на климатичната система.
/За сериите SRK-ZIX, SRK-ZE, SRK-ZG, SCM-ZG/.
Нов инверторен контрол (Vector Control)
Новият инверторен контрол реализира висока ефективност, чрез своята напреднала технология /Vector Control/.
- Плавна работа на компресора от ниски към високи обороти.
- Плавна синусоида на напрежението.
- Подобрена енергийна ефективност в диапазона на ниските скорости на въртене на ротора на компресора /за серията SRK-ZIX/.
Широк обхват на струята с висококачествен безшумен въздушен поток
Изключително безшумен
В допълнение на Jet-системата за въздушен поток, която осигурява равномерно разпределение на въздуха /доставя непрекъснат полъх/ във всяка част от помещението, климатизаторът има и оптимизирана конфигурация на стабилизатора, която осигурява плавен въздушен поток. Това прави възможно шумът да се сведе до минимум, тъй като се намалява взаимодействието между въздушните потоци и вентилатора.

Нова перка на вентилатора
Съчетаването на нова перка на вентилатора с мотора на вентилатора оптимизира и запазва същия капацитет, както и на предишните модели, но с по-малка консумация на ел. енергия. Синергийният ефект и листовидната форма на външната решетка подобрява енергийната ефикасност с 5% и намалява нивото на шум /SRC 5-/60 ZIX-S/.

Eнергоспестяваща външна решетка с листовидна форма
Радиалната форма на решетката е разработена с цел да се получи естествен въздушен поток, образуван от перката на вентилатора. Въздушният поток е много плавен с минимално съпротивление на въздуха, а това намалява натоварването на мотора и води до подобряване на енергийната ефективност.

Силиконово покритие с РСВ /на платката/
Платката на външното тяло е покрита със силикон. Това е дълготрайно покритие, което защитава от влагата /всички SRC/.

Високо ефективен "scroll" компресор с ниски вибрации и ниво на шум
Благодарение на прилагането на "scroll" компресора, доказал своята енергийна ефективност, се отбелязват по-ниски вибрации и по-ниско ниво на шума. Високата ефективност и мощност са постигнати с използването на neodymium магнит, използван в мотора. Магнитът произвежда голямо количество neodymium енергия, намалявайки загубите по време на компресия на хладилния агент /SRC 5-/60 ZIX-S/.
ZAM технология
В основата на външните тела е вложена ZAM висококачествена стоманена сплав, която е по-устойчива на корозия и надраскване, в сравнение с конвенционалните материали.

Вътрешно тяло
Чрез оптимизиране на комбинацията от ламели и медни тръби се постига максимален въздушен поток, като се запазва ширината на вътрешното тяло. Нивото на ефективност на топлообменикка е драстично подобрено с 30% в сравнение с предходните модели. Новите ламели спомагат за максимален въздушен поток и намаляване на консумацията на електрическа енергия.

Външно тяло
Благодарение на променената конфигурация на пластините на топлообменника от плоска/права форма към М-форма, ефективността е повишена с 10%. Чрез много измерната структура е постигнат оптимален баланс между топлопренасянето и въздушния поток. Продукт известен още и като SRK SRC 50 HE S, SRKSRC50HES, SRK / SRC 50 HE S, SRKSRC50HE-S
Мнения

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^