DINO-LITE ДЕРМАТОСКОП dino-lite medl4dw / dermascope dino-lite medl4dw

DINO-LITE ДЕРМАТОСКОП dino-lite medl4dw / dermascope dino-lite medl4dw
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
 

DINO-LITE ДЕРМАТОСКОП dino-lite medl4dw / dermascope dino-lite medl4dw

1 368,00 лв
Информация в магазина
към магазина »
medicalcare.bg
Описание
Дерматоскопът може да бъде позициониран върху кожата чрез вода или смазващо средство, за да бъдат наблюдавани или снимани невус или лезия. Увеличението, което може да се постигне, не може да бъде достигнато с невъоражено око, както и да бъде направена правилна диагноза. Пациентът има възможност да следи процеса на монитор междувременно. Dino-Lite дерматоскопът се свързва и се захранва от USB порта на компютъра, така че няма нужда от замяна или презареждане на батерии. Също така е универсален инструмент, който разполага със собствени 8 LED светлини, които правят ненужен външен източник на светлина. Този продукт не се използва само от дерматолози като помощно средство за диагностика, но също така и от общо практикуващи лекари. Те го използват като част от настройка за теледерматология, едно от приложенията на бързо развиващата се практика на телемедицината. Лекарят може да изпрати клинични и дерматологични снимки на дерматолога заедно с клинична история и въпроси на пациента. По този начин дерматологът може да даде своята оценка и съвети от разстояние. Цялата гама Dino-Lite дерматоскопи може да се прилага във ветеринарни клиники. Продуктът е здрав и фунционира в повечето случаи. Поляризиращият филтър, който е достъпен за всички модели, помага за редуциране на отражението от отблясъците на кожата, което от своя страна допринася за по-доброто качество на снимките. Стандартно дерматоскопите са придружени от софтуер за Windows и MacOS, който разгръща функциите на дигиталните микроскопи. Dino-Lite дерматоскопите се предлагат в модел с 5 мегапиксела и здрав метален корпус, но също така и вариант 1,3 мегапиксела с композитен корпус. Дерматоскопът е подходящ за интензивна ежедневна употреба.   Техничес ка спецификация :

 Dino-Lite серия    Dino-Lite DermaScopeКод на артикула    MEDL4DWТип светлина/LED   БялСвет одиоди   8Светодиоди - вкл. /изкл.    ДаИнфрачервен филтър   IR 650nmРезолюция   1. 3 мегапиксела/1280х1024 пиксела/Увеличение   10-50xЗаключване на увеличението   ДаПол яризатор   ДаИнтерфе йс   USB 2.0. Висока скорост на предаванеМикробутонД аИзмерванеДаКалибрац ияДаВъзможности   Сн имка, видеоМатериал на корпуса   Композитна сплавОперационна система   Windows XP, Vista, 7 & 8 MAC OS 10.4 и по-новаТегло   105г. Размер на микроскопа   10.5cm (вис. ) x 3.2cm (диам. )Гаранция    2 години

Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.