HARTMANN ХАРТМАН СОРБАЛГОН ПРЕВРЪЗКА 10 см х 10 см. 1 брой

HARTMANN ХАРТМАН СОРБАЛГОН ПРЕВРЪЗКА 10 см х 10 см. 1 брой

9,90 лв
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
 

HARTMANN ХАРТМАН СОРБАЛГОН ПРЕВРЪЗКА 10 см х 10 см. 1 брой

9,90 лв
Информация в магазина
към магазина »
medicalcare.bg
Описание
Sorbalgon е мека превръзка с гел, изработена от меки, текстилни влакна от калциев алгинат. Когато влезе в контакт с раната Sorbalgon образува гел чрез обмен на калциеви йони от превръзката с натриеви йони от секрецията на раната.
Sorbalgon е силно абсорбираща превръзка, подходяща за употреба при умерено до силно секретиращи рани.
Противопоказания:
Слабо секретиращи или сухи рани.

Описание
Sorbalgon е изработена от влакна калциев алгинат, които образуват хидрофилен неприлепващ гел при контакт с натриевите соли, съдържащи се в кръвта и секрета от раната. По този начин се ускорява процеса на зарастване на рана.

Предназначение
За лечение на външни рани от всякакъв вид, но особено подходящи за лечение на кървящи и секретиращи рани, тъй като образуването на гел ускорява процеса на зарастване на раните. Подходяща за използване при абсцеси, циреи, изгаряния и трудни за лечение рани при катастрофи, операции на тумори и др.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.