Високомощен задушен слухов апарат (hs-99a)

Офертите за продукта

 

Високомощен задушен слухов апарат (hs-99a)

39,99 лв
Информация в магазина
към магазина »
citymol.net
Описание
Телефон за поръчки: 0898 930 180    Идеален, както за нови, така и за опитни потребители, цифровия слухов апарати  включва технологии и гъвкавост, които могат да отговорят на широк диапазон от слухови нужди. С ъчетава всички необходими цифрови технологии с достъпна цена.
Добре дошли в новия свят на по-добрия слух! Тук той не е задължително скъп или сложен.  
- Малко , безжично, напълно дискретно, тегло - 11 грама; - Мощно, отново ще чувате ясно; - Приема и усилва звука до  55 децибела ; - Подходящ  за мъже и жени ; - С възможност за контрол на силата назвука в  6 степени ; - Поставя се с лекота и напълно се адаптира към ухото ви;
Технически характеристики:
- Тип - задушен слухов апарат, с въздушна проводимост; - Комплект с 2 батерии ; - Набор от сменяеми полимерни високо еластични накрайници; - Ръководство за употреба (на английски с показни илюстрации) - В удобна кутийка за лесно пренасяне - Технология на адаптивност за елиминиране на странични шумове от типа на вятър. Предназначение: - За хора загубили въздушната чуваемост(най-често поради възрастови изменения)

РАБОТА С УСТРОЙСТВОТО
Поставете батерията Устройството работи с батерия 1.5 V универсална, с размер като на приложените в комплекта. Отворете внимателно отделението за батерията с върха на пръста и поставете батерията, като съблюдавате полярността: След поставяне на батерията, настройте силата на звука на положение 1 чрез завъртане на превключвателя за сила на звук. Поставете устройството на ухото, и след това го включете в позиция ON.  Ако е необходимо, усилете силата на звука чрез последващо завъртане на превключвателя за сила на звука.   Поръчай батерии за слуховия апарат
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.