Klarstein Metrobreeze New York 7k Мобилни климатици

Klarstein Metrobreeze New York 7k Мобилни климатици

от 749,00 лв 4 оферти

Офертите за продукта

 

Klarstein Metrobreeze New York 7k, мобилен климатик, 2, 05kW, 7000 BTU, EEC A, бял (DXJ2- MetrobreezeWH) (DXJ2- MetrobreezeWH)

Още 1 офертиЗатвори офертите
749,00 лв
Информация в магазина
към магазина »
electronic-star.bg
 

Klarstein Metrobreeze New York 7k, мобилен климатик, 2, 05kW, 7000 BTU, EEC A, бял (DXJ2- MetrobreezeWH)

Още 1 офертиЗатвори офертите
749,00 лв
Информация в магазина
към магазина »
klarstein.bg
Описание
Мобилният климатик Klarstein Metrobreeze New York 7к, ще се погрижи за чистия и прохладен въздух през горещите летни дни, а благодарение на вентилатора и овлажнителя допълнително ще осигури приятен климат във всяко помещение. Устройството Klarstein притежава мощен, но икономичен компресор за охлаждане на въздуха. С 7000 BTU или 2.05 kW еквивалентна мощност, Metrobreeze New York 7к е с енергиен клас А, с което е подходящ за постоянна употреба. Благодарение на контролния панел, намиращ се на върха на устройството, може да регулирате климатика според вашите предпочитания и нужди - измежду 17-30°C, в зависимост целта, т. е. охлаждане или затопляне на въздуха. Вътрешния температурен сензор осигурява, че климатика Metrobreeze New York 7к ще се включи само когато стайната температура е над зададената. Освен охлаждане може да се активира и вентилатора с три степени на скоростта, за да се постигне оптимална циркулация на въздуха в стаята. Функцията за въртене движи хоризонталните ламели нагоре и надолу, за контролиране на потока въздух. Интегрираният автоматичен овлажнител на въздуха предлага допълнително облекчение през горещите летни дни. Функцията 24- часов таймер на климатика Klarstein Metrobreeze New York 7k предлага автоматично включване и изключване на устройството след определен период от време. Благодарение на тази функция, например, може да настроите Metrobreeze да охлади вашия дом през горещия ден, за да се приберете вкъщи на приятна температура в стаята, без да оставяте климатика включен цял ден. Всички функции са удобно контролирани чрез включеното дистанционно управление, което притежава лесен за разчитане дисплей. Инсталацията на 3-в-1 климатика е много лесна и може да се извърши, като използвате материалите за монтиране на прозореца. За да не правите допълнителни поръчки, Klarstein Metrobreeze притежава комплект за изолиране на прозореца, който се инсталира лесно и в края на сезона може да се разглоби без да остане следа. Благодарение на стабилните колелца, климатикът лесно може да се премести, с което е изключително удобен. Охлаждане през горещото лято: мобилният климатик Klarstein Metrobreeze 7k осигурява изключително освежаващ климат в стаята.

Продукт известен още и като Metrobreeze New York 7 k, MetrobreezeNewYork7k, Metrobreeze New Yor k 7 k
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.