Още подобни стоки от най-популярните

Още стоки марка Samsung: Samsung Монитори

Описание
Извит екранНе
3D монитор Не
Размер на екрана82 инча
Формат на картината16:9
Разделителна способност1920 x 1080

Свързваемост

Размери и консумация

Тегло (с пета)48.5 кг

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Производител: Samsung
Модел: DM82D


Описание:

Привличайте публика 24 / 7 с мощна професионална цифрова реклама

Благодарение на изключителната си издръжливост и ефективност, устройствата за цифрова реклама от серия DMD са идеалното решение за всяка фирма или организация, чиито приходи зависят от работата без прекъсване. Чрез използване на доказалата се технология на Samsung, можете да увеличите продажбите си чрез непрекъснато привличане и информиране на публиката с помощта на богато съдържание, предоставяно чрез цифрова реклама с великолепно качество. С изключителната си видимост и първокласната 450-нитова яркост, устройствата за цифрова реклама от серия DMD задържат вниманието на зрителите във всяко бизнес обкръжение на закрито.

Опростете предоставянето на съдържание чрез безпроблемно решение „всичко в едно“

Увеличете производителността и намалете оперативните разходи чрез по-лесно монтиране и конфигуриране на решението за цифрова реклама. Вграденото SSSP от 2-ро поколение „всичко в едно“ премахва необходимостта от отделен компютър или мултимедиен плейър, за да подобри действието на цифровата реклама и да намали общите разходи за собственост (TCO). За да се увеличи ефективността, разгръщането на съдържанието и споделянето са опростени чрез мрежова връзка без компютър, която ви дава възможност да включите чрез USB и да свържете няколко дисплея чрез конфигурация с последователно включване.

Увеличете бизнес ефективността си чрез усъвършенстваната SSSP от 2-ро поколение

Устройствата за цифрова реклама от серия DMD се задействат от надградената в значителна степен SSSP от 2-ро поколение. Новият четириядрен процесор SoC увеличава значително ефективността чрез забележително по-високата скорост на обработка за мултимедийно и безпроблемно изпращане на послания. Увеличената мощност поддържа възможността за интерактивна цифрова реклама, която се предлага за всички размери чрез опционалната функция Touch Overlay. Тази иновативна функция обогатява вашите послания със завладяващо взаимодействие, без да е необходим допълнителен компютър. Сега учебните заведения, корпорациите и другите фирми могат да предлагат интерактивна цифрова реклама с по-малко разходи и трудности. Освен това SSSP от 2-ро поколение поддържа големина на „Картина в картина“ (PIP) за над 50 процента от зоната за цифрова реклама, за да се осигури превъзходна работа, в сравнение с по-малко от 50 процента при цифровата реклама с двуядрен процесор.

Управлявайте цифровата си реклама безжично практически отвсякъде и по всяко време чрез мобилно устройство

Устройствата за цифрова реклама от серия DMD се предлагат оборудвани с Wi-Fi модул, който ви дава възможност лесно да прехвърляте, възпроизвеждате, споделяте и насрочвате възпроизвеждане на цифрова реклама без физическо свързване. Вече не е необходимо да се занимавате с обременяващи кабели и портове за конектори. Чрез функциите на мобилното приложение за контрол и споделяне на съдържанието можете да разгръщате и управлявате съдържанието практически отвсякъде чрез смартфон, компютър или таблет с Wi-Fi функция, за да постигнете максимална универсалност. Можете дори да конфигурирате безжично и да разгръщате съдържание на нови монтирани съоръжения за цифрова реклама с помощта на Wi-Fi модула. Тази функция е идеална за места, където е трудно да се прекарат кабели.

Управлявайте лесно цифровата си реклама чрез опростен потребителски интерфейс за начален екран, инструменти и шаблони

Насладете се на интуитивно и лесно сензорно управление на функциите на цифровата реклама с новия потребителски интерфейс за начален екран. Често използваните функции са удобно поставени на началния екран с нов матричен дизайн и са представени чрез големи бутони на менюто за лесно използване. Освен това на началния екран са показани избрани конфигурации на менюта, които могат да бъдат персонализирани, за да се създадат често използвани менюта с бърз достъп, вместо да се използва изборът по подразбиране. С добавянето на опционалната функция Touch Overlay, потребителският интерфейс за начален екран дава възможност за работа, сензорно активирана от потребителя.

Продукт известен още и като DM 82 D, DM 82D, DM82 D
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^