Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
ВЪЗДУХОПРЕЧИСТВАТЕЛ С МОЩНОСТ 33 W. БЕЗШУМЕН. ЗА ПОМЕЩЕНИЕ 16 м2.

Естественото разрешение на проблемите ви с асма, алергии, мухъл и замърсения въздух.

Технически спецификации:

    Капацитет: 16м2
    Ел. потребление: 33W
    Антистрес лампа: НЕ
    Поддръжка: Не изисква
    Ниво на шум: Абсолютно безшумен
    Цвят: Бял
    Не е необходима подмяна на филтри или UV-лампи! Подмяната на тези части едопълнителен разход към всеки въздухопречиствател.
    Икономичен! Електрическото потребление на Airfree е по-малко от това на 50Wелектрическа крушка.
    Без йони и озон! Airfree използва TSS технология, работеща без озон и йони, и неизпуска вредни емисии. Airfree намалява токсините и корозивният озон, които според
    Агенцията за защита на околната среда, могат да предизвикат астма и унищожаване набелодробната тъкан. Изключителната TSS технология на Airfree е единствената, коятонамалява количеството на озон и унищожава микроорганизми едновременно.
    Изключително чиста и естествена технология! Airfree използва единствено топлиназа изгаряне на микроорганизмите. Не работи с филтри от фибростъкло, триклозангланцирана хартия или материали, които могат да бъдат вредни за тези, които опериратс него или околната среда.
    Ефективен! Тестван и одобрен в реална работна среда (без симулации), от най-добритеISO 17025 независими лаборатории и университети в няколко страни.
    Airfree унищожава всички микроорганизми, като плесен, бактерии, вируси и алергени, преминавайки през неговата патентована високо ефективна термодинамична система.
    Унищожаването на микроорганизми започва на 15-та минута.
    Лесен за инсталиране и използване! Просто поставете уреда на земята и го включетев най-близкия електрически контакт. Не изисква поддръжка или специално почистване.
    Безопасен! Електрическата безопасност на уреда е гарантирана и одобрена от TUV(Техническа организация за мониторинг).
    Надежден! Компактността на Airfree осигуряват негова-та изключителна надеждност.
    Airfree®: Новият естествен и ефикасен начин да пречистимвъздуха в затворени помещения.
    В наши дни хората прекарват над 90% от времето си в затворени помещения, независимодали са на работа или в къщи. Според ЕРА (Агенция за Защита на Околната среда), замърсяването на въздуха в затворени помещения е 50 пъти по-голямо, в сравнение стова на открито.
    Следователно, третирането на замърсеният въздух в затворените помещения е отжизненоважно значение за здравословния начин на живот. Околна среда с по-малкоалергени и зарази предавани по въздушен път има безброй здравословни предимства.
    Airfree е тестван и одобрен в множество от най-добрите ISO 17025 независими
    лаборатории и университети в няколко страни, които са установили и потвърдилинеговата ефективност, за унищожаването на всички микроорганизми.
    Airfree унищожава всички микроорганизми, като плесен, бактерии, вируси, алергени.

Гаранция 24 месеца Продукт известен още и като Fit40
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^