Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Въздухопречиствателя т Airfree® Lotus се предлага в над 50 страни, и е номиниран за един от най-добрите въздухопречистватели в Съединените щати. Airfree продуктите намаляват микробиологичното замърсяване във въздуха, по естествен начин, без използването на химични продукти или филтри. Въздухопречистватели те се препоръчват от лекари и нямат никакви странични ефекти, те могат да се използват навсякъде.

Отличаващ се с опростен, естествен и ефективен дизайн, въздухопречиствателя т Airfree® Lotus елиминира всички микроорганизми и алергени във въздуха, безшумно и без да вреди на околната среда. Въздухопречиствателя т Airfree® Lotus съчетава отличителен дизайн с уникална технология, която позволява промяна на цветове и отваряне на венчелистчета на уреда, вдъхновен от поразителна красота и мистицизма на цветето лотос. Можете сами да изберете цвета, в който да свети лампата и да го заменяте с друг, всеки път, когато пожелаете...

Според хромотерапия, цветове оказват специфично влияние върху хората, всеки един по свой собствен начин. Въздухопречиствателя т Airfree® Lotus не само пречиства въздуха, но и осветява в различни цветове, които помагат да се създаде една приветлива и вдъхновяваща среда, която подсъзнателно, подобрява Вашето благосъстояние и комфорт!
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^