Babymoov A0470 Aquarium

Babymoov A0470 Aquarium

Този продукт не присъства сред предлаганите от партньорите ни.
Разгледайте изброените по-долу.
Последно известна цена (11.02.2017): 99,00 лв

Още интересни продукти

Описание

Хората се нуждаят от определена стойност на относителна влажност на въздуха, за да се чувстват добре. Използването на овлажнител помага за поддържането на оптимална относителна влажност в затворени помещения.

Препоръчителната относителна влажност е между 40% и 60%. Въздух с относителна влажност под 30% се усеща като сух и некомфортен. Влизащите в комплекта хигрометър(влагомер) и термометър дават възможност редовно да се следят влажността и температурата. За нашите географски ширини количеството водни пари във въздуха обикновено е по-малко от нужното за насищане на въздуха. Относителна влажност е количеството водна пара във въздуха, отнесено към максималното количество водна пара, което въздухът може да задържи при съответната температура.
Babymoov е модерна компания, интересуваща се от мнението на своите клиентите и близката връзка с тях. Затова непрекъснато се стреми към постигане наиновативен дизайн и функционалност на своите продукти, за даудовлетвори изискванията на потребителите за сигурност и качество.

Овлажнител за въздух AQUARIUM - BABYMOOV
Основната цел на овлажнителя е да подобри качеството на въздуха в детската стая. Той предпазва децата от неразположения на дихателните пътища и е чудесно средство за превенция срещу досадните алергии. Овлажнителят на Babymoov е снабден с ултразвукова система за равномерно разпръскване на парата, а самата тя е студена и количеството и може да се контролира.
Характеристики на овлажнител за детска стая Aquarium, Babymoov:
  • Овлажнява въздуха със студена водна пара, чрез специална ултразвукова система за разпръскване;
  • Aquari um, Babymoov е с възможност за настройване на скоростта на изпаряване;
  • Автом атично изключване при недостатъчно количество на водата в резервоара; 
  • Овла жнителят за въздух е напълно безшумен;
  • Лесен за използване;
  • Капац итет на водния резервоар: 1.8 литра;
  • Темп на изпаряване: до 250 мл/час;
  • Време за работа: 7 до 18 часа (според регулацията и вашите предпочитания);
  • Р Продукт известен още и като A 0470 Aquarium, A0470Aquarium, A 0470 A quarium
Мнения

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^