Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание

      КАТАЛОГ ВЪЗДУХОПРЕЧИСТВАТЕЛ С ТЕХНОЛОГИЯ STREAMER С 6-слойна филтрационна система Живителният въздух, който дишаме, може да съдържа невидими частици, вредни за нашето здраве. Ето защо въздухопречистватели те на Daikin са инвестиция във вашето здраве. Въздухът в помещенията също се замърсява!  Днешните сгради са добре изолирани за нашия комфорт, но често се намалява обменът между външния и вътрешния въздух. В резултат на това, въздухът, който дишаме в помещенията, може да е по-замърсен, отколкото въздуха отвън.  
Въздухът съдържа много дразнители 

Освен с бактерии и вируси, въздухът в жилището или на работното място може да е замърсен с дразнители като полени, прах, тютюнев дим и косми от домашни животни, които могат да предизвикат дискомфорт и алергични реакции.  
Мощно пречистване на въздуха 

Въздухопречиствате лната система MC70L на Daikin използва технология Streamer с мощна филтърна система, която отстранява тези потенциално опасни агенти от въздуха и неутрализира миризмите, като спомага за опазване на здравето и подобрява комфорта на дишане на страдащите от астма и алергии. Продукт известен още и като MC 70 L Flashstream, MC70LFlashstream, MC 70L Flashstream
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^