Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
Персонален противоалергичен йонизатор и пречиствател за въздух Personal Air Purifier" от Lanaform  помага да избегнете вдишването на замърсяване, полени, бактерии, вируси и алергени . Действие : Уредът произвежда голямо количество отрицателни йони, които са известни повече като аниони. Тези частици имат отрицателен електричен заряд. Летливи частици като полени и прах, които носят алергени, имат положителен електричен заряд. Физиката ни казва, че частици, които имат отрицателен заряд, се привличат от положителните заряди. По този начин отрицателните йони се събират с частиците с положителен заряд и ги правят по-тежки и по-малко летливи. Тези частици падат на земята и стават много по-трудни за вдишване. Ежедневно почистване на пода прави възможно да се сведе до минимум причиняването на алергични реакции
  Характеристики: Персоналният пречиствател на въздуха от Lanaform   филтрира всички частици, които могат да причинят алергии и по този начин да застрашат здравето и чувството за комфорт.
  • Той помага да предотвратите респираторни проблеми причинени от прах , замърсяване , бактерии , вируси и други алергени .
  • Уредът е лек, малък, удобен за съхнанение на лента за врата или въртяща се поставка, така че лесно да го държите близо до себе си или да го оставите, когато пожелаете.
  • Има действие в радиус от един метър , като ви защитава от бактерии , пасивно пушене и вредни газове .
  • Използването му всеки ден ще доведе до изчезването на респираторни проблеми и общо подобряване на здравословното състояние .
  • Устройството притежава вградена батерия , която може да бъде презареждана ако се изтощи
  • . Могат да се използват и други устройства за зареждане на батерията като   USB конектор и адаптор за кола , така че може да вземете своя персонален   Air Purifier  навсякъде където решите.
  Приложение: намалява токсичността на въздуха;осигурява здравословна среда на живот;
премахва умората;повишава работоспособността;н Продукт известен още и като PersonalAirPurifier
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^