Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Професионално качество за пречистване на въздуха 

У дома въздухът често е по-замърсен от този навън .   Прах , пушек ,   химични и домашни продукти, бактерии, микроби, вируси, полени и други алергени могат да причинят главоболие, раздразнение на дихателната система ,   на очите и кожата, да причинят хроничен бронхит, бронхиолит, тежки астматични пристъпи и алергии .

Luva®  използва двойна технология за борба със замърсения въздух у дома :

-  Двата  e-Nano  филтъра хващат  99.7%  от много фините  < 3m  микрочастици .   Тези филтри могат да се перат и да се използват отново веднъж или два пъти, в зависимост от това колко интензивно се използват .   Животът им е  3  до  6  месеца .

Пречистването може да се види по смяната на цвета на филтъра :

1) Преди употреба;                  2 ) Прах;                        3 ) Пушек

-  Анионният  Anion-G  филтър пречиства въздуха с оксианиони .   Той произвежда голямо количество отрицателни йони  (2  милиона в секунда ) , като се свързва с кислорода и влажността във въздуха .   Отрицателните йони са мощни естествени пречистващи агенти .   Няма нищо по-ефективно в пречистването на въздуха, който дишаме .   В дивата природа отрицателните йони се произвеждат от роцеси като морските вълни и водопадите .   Положителните йони  ( катионите ) , образувани от частиците на замърсителите, се неутрализират, утаяват и елиминират от отрицателни йони в комбинация с кислород .   Филтърът е постоянен, не се произвеждат озон или азотен оксид .

Два режима :  Бавен  ( ултратих , 19,8 dB)  или бърз  (26,0 dB).  

Площ : up to 40m2

Ултракомпактен : 586 x 166 x 317mm / 1,8 kg

Съдържание на комплекта:

1 уред  Luva®, 1 Anion-G  филтър (в самия уред ),

2  е- Nano  филтъра , 1  адаптор за захранване ,   1 инструкция за употреба . Продукт известен още и като VM 03142 Luva, VM03142Luva, VM-03142Luva
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^