Tribit Flybuds C1

94,90 лв.
Доставка 4,99 лв.,В рамките на една седмица
Препоръчана оферта Ultra.bg

Топ оферта

към магазина
Вид:

Описание на продукта

Параметри на продукта

Производител
Tribit
Тип
Тапи
Тип връзка
безжични
Свързване
Bluetooth
Минимална честота
20 Hz
Максимална честота
20000 Hz
Микрофон
Да

Параметри на продукта

Производител
Tribit
Тип
Тапи
Тип връзка
безжични
Свързване
Bluetooth
Минимална честота
20 Hz
Максимална честота
20000 Hz
Микрофон
Да

Описание на продукта

ribit Flybuds C1 [Updated Version] TWS Bluetooth In-Ear безжични слушалки, до 50 (12/50) часа общо време на работа, с 4 микрофона и CVC 8.0 Call Noise Cancelling, с кутия за зареждане и съхранение, с Quick Charge бързо зареждане, Bluetooth 5.2, водоустойчиви по IPX8, Touch Control-сензорно управление, In-Ear Deep Bass, вграден микрофон за разговори "Hands Free", подходящи за бягане, джогинг, фитнес и др.

Поглъщащ звук и силен бас: безжичните слушалки Tribit FlyBuds C1 с чип Qualcomm QCC3040, висококачествено APTX аудио декодиране и честота до 48 kHz осигуряват зашеметяващи стерео звуци на ниво CD и мощно изживяване с баси.
4 МИКРОФОНА С НАМАЛЯВАНЕ НА ШУМА CVC 8.0: Bluetooth слушалките Tribit Flybuds C1 филтрират до 90% от околния шум, за да могат ясно да разберат събеседника.
До 50 часа време за възпроизвеждане: вземете до 12 часа възпроизвеждане на музика с едно зареждане и до 50 часа с кутията за зареждане.
Най-новата поддръжка на Bluetooth 5.2 и приложения: По-силната връзка чрез слушалки Bluetooth 5.2 може да гарантира безпроблемна употреба. Изтеглете приложението tribit и актуализирайте фърмуера на слушалките до най-новата версия, за да изберете 24 различни EQ стила (джаз, бас, ACG и др. ).
Физически бутони и водоустойчивост IPX5: Bluetooth слушалките Tribit FlyBuds C1 са конструирани с физически бутони на дръжката, за да създадат дизайн с множество контроли. Следователно операцията е по-точна и не се прилага натиск върху ушите дори при продължително носене. В допълнение, тези слушалки са водоустойчиви съгласно сертификат IPX5.

Вижте от къде можете да закупите продукта:

Tribit Flybuds C1
В рамките на една седмица • Един вариант4,99 лв.57 непроверени мненияДанни на магазина
Tribit Flybuds C1
В наличност • Повече варианти5 непроверени мненияДанни на магазина
Tribit Flybuds C1
В наличност • Един вариантБезплатно100 % • 36 мненияДанни на магазина

Липсва или е неправилен важен параметър? Предоставената информация е само за ориентиране, затова ви съветваме да проверите дали предлаганият продукт има ключовите параметри от които се нуждаете, преди да купите от магазина по ваш избор. Въпреки че се стремим към максимална точност на информацията, за съжаление не можем винаги да гарантираме 100% съответствие. Цените на продуктите са с включен ДДС.

Продуктът все още няма отзиви.