SUNLU Фотополимерна смола SUNLU PA-LIKE UV RESIN 405nm / 1000g

TOP 1 в категории Кола маска

Ние автоматично избираме продукти въз основа на потребителски отзиви, интерес към продукта и продажби

SUNLU Фотополимерна смола SUNLU PA-LIKE UV RESIN 405nm / 1000g

87,00 лв.
Информация в магазина
Препоръчана оферта 3IZMERNO

Топ оферта

към магазина
Вид:

Най-евтини оферти (1)

Информация в магазина0 непроверени мненияДанни на магазина

Описание на продукта

Параметри на продукта

Производител
SUNLU

Параметри на продукта

Производител
SUNLU

Описание на продукта

Фотополимерна смола SUNLU PA-LIKE UV RESIN 405nm / 1000g

 • Всяка туба смола от марка SUNLU идва с подарък 3 филтъра за прецеждане на смола .
Easy to useNew packageGood TensilityHigh toughnessGood SmellLow odorHigh accuracyFor 8K printing

Отличен вискозитет.
Смолата SUNLU PA-LIKE 405nm може бързо да проникне в модели и да съкрати времето за втвърдяване с отличният си вискозитет.

Висока прецизност.
Ниско свиване, стабилност на размерите. Моделът е с висока прецизност и ясни детайли. Силна еластичност.
Моделите, отпечатани със смола, подобна на PA-LIKE, имат добра устойчивост на падане, разтягане, опъване и устойчивост на стареене, което е идеално подходящо за ръчно изработени модели и механични части.
 • Съвместим за ELEGOO Mars / ELEGOO Mars Pro / ANYCUBIC Photon / Creality LD002R / ANYCUBIC Photon S / PHROZEN Sonic Mini / LONGER Orange 10 / LONGER Orange 30 / EPAX X1-N и други.
 • Дизайнът на източника на светлина, времето на експозиция и други параметри за печат на различните марки LCD 3D принтери са различни.
 • Съотношението на състава на смолата на SUNLU, предназначено за фотона, е специално, най-добре е в съответствие с параметъра за печат на смола фотон

Как да използвам:

 • Изисквания за околната среда: 20-30°C околна температура, не печатайте близо до прозорци или в други среди, изложени на ултравиолетова светлина, и се старайте да се пазите от деца и бременни жени.
 • Разклатете добре смолата за 3d печат преди употреба, за да предотвратите втвърдяването на компонентите.
 • Носете нитрилни ръкавици и предпазна маска, когато използвате смолата и поддържайте помещението проветрено.
 • Остатъците по повърхността на отпечатаните части от смола могат да бъдат измити с алкохол в концентрация от 95% или повече,
  и се препоръчва процесът на почистване да не отнема повече от 1 минута. Порите и други детайли на алкохола не е лесно да се почисти до мястото, могат да се използват ултразвукови или пълни с алкохол спринцовки и други помощни инструменти за почистване, и алкохолът не трябва да се почиства твърде много пъти, за да се гарантира чистотата на алкохола, концентрацията на нечистия модел за почистване на алкохол ще доведе до избелване и измиване на феномена на нечистота. Специфично време за почистване, докато повърхността на частите от смола няма лепкаво усещане, няма остатъчна смола в порите на ефекта.
 • Изцедете или изсушете остатъчния алкохол след почистване и го поставете под ултравиолетова или слънчева светлина, и облъчете всички части на модела равномерно, докато повърхността на частите от смола стане суха и достатъчно твърда.
 • Използвайте дезинфектант за ръце или течност за миене на съдове, за да отмиете всички остатъци от смола върху кожата, но се опитайте да не докосвате остатъците от измита с алкохол смола с ръцете си.
 • Ако смолата случайно попадне в очите или устата ви, незабавно измийте обилно с вода и се консултирайте с лекар, ако се почувствате зле.


Видео:

Липсва или е неправилен важен параметър? Предоставената информация е само за ориентиране, затова ви съветваме да проверите дали предлаганият продукт има ключовите параметри от които се нуждаете, преди да купите от магазина по ваш избор. Въпреки че се стремим към максимална точност на информацията, за съжаление не можем винаги да гарантираме 100% съответствие. Цените на продуктите са с включен ДДС.

Продуктът все още няма отзиви.