NILS Extreme HD112 (16-50-310)

89,00 лв.
Доставка 10,00 лв.,В наличност
Препоръчана оферта SportMag

Топ оферта

към магазина
Вид:

Най-евтини оферти (1)

В наличност • Един вариант10,00 лв.0 непроверени мненияДанни на магазина

Описание на продукта

Параметри на продукта

Производител
NILS Extreme
Брой колела
2 колела
Максимално натоварване
50 кг
Тегло
2 кг
Диаметър на колелата
125 мм

Параметри на продукта

Производител
NILS Extreme
Брой колела
2 колела
Максимално натоварване
50 кг
Тегло
2 кг
Диаметър на колелата
125 мм

Описание на продукта

Тротинетка Nils Extreme HD112, 125 мм, Pink е предназначена за деца и тийнейджъри. Неоспоримото му предимство е модерният дизайн и лесните качества за шофиране, той е идеален за свободното шофиране по асфалт, по бетонни повърхности и павирани тротоари.


Конструкцията му е изработена от стомана и алуминий, благодарение на което скутерът е много лек и издръжлив. Това ви позволява да използвате скутера много дълго време. Кормилото е снабдено с дръжки, покрити с TPR материал, който осигурява здрав захват и не причинява ожулвания. Това решение ще ви позволи да се наслаждавате на ходене дълги часове.


Регулирането на кормилото ви позволява да регулирате височината му спрямо височината на потребителя. HD112 има две големи колела. Това позволява ефективно боравене със скутера и по-лесно преодоляване на неравности. Лагерите от клас ABEC5 увеличават стабилността и плавността на задвижването.


Скутерът има опция за бързо и лесно сгъване. Достатъчно е да дръпнете единичен лост и е готово. Освен това дръжките на кормилото също са сгъваеми, което означава голям комфорт по време на транспортиране.Технически спецификации:


Материал: стомана


Материал на палубата: алуминий


Лагери: ABEC5


Колела: 125 мм / 82А


Сгъваем: да


Разгънати размери:


Дължина: 65 см


Ширина: 33 см


Височина: 59 - 88 см


Сгънати размери:


Дължина: 59 см


Ширина: 10 см


Височина: 21,5 см


Размери на платформата:


Дължина: 27,5 см


Ширина: 9,5 см


Максимално тегло на потребителя: 50 кг


Тегло на продукта: 2 кг

Липсва или е неправилен важен параметър? Предоставената информация е само за ориентиране, затова ви съветваме да проверите дали предлаганият продукт има ключовите параметри от които се нуждаете, преди да купите от магазина по ваш избор. Въпреки че се стремим към максимална точност на информацията, за съжаление не можем винаги да гарантираме 100% съответствие. Цените на продуктите са с включен ДДС.

Продуктът все още няма отзиви.